PKR binnenkort ook op iPad

January 28, 2013 Posted in Buitenlands Poker Nieuws by

Afgelopen week heeft de enige 3D online poker room op het internet, PKR Poker, haar software ook beschikbaar gemaakt op iOS. DitPKR 3D POKER for iPad betekend dus, dat je voortaan ook de mogelijkheid hebt om op je iPad poker te spelen met de PKR software. Op het moment is de PKR iOS software alleen nog maar te downloaden en te gebruiken in het Verenigd Koninkrijk, maar PKR heeft al laten weten dat op zeer korte termijn ook in de rest van de Europese landen waar de online poker room actief is, de app beschikbaar zal komen voor iedereen met een iPad of iPhone.

Spelers kunnen via de app gewoon inloggen op hun eigen PKR account en dus ook gebruik maken van de bankroll die zij daar opgebouwd hebben. Het is dus niet nodig om je opnieuw in te schrijven en opnieuw geld te storten als je voor echt geld wilt gaan spelen via de app.

Daarbij kunnen spelers ook gewoon gebruik maken van hun eigen avatar via de app. In de afgelopen jaren heeft PKR al verschillende prijzen gewonnen voor de unieke software die zij aanbieden en ook op de app zal deze 3D software volledig tot je beschikking staan. Het gaat hier dus niet om een uitgeklede versie van de bekende software.

Op het moment is het op de app al mogelijk om naast de standaard play money games, ook real money games te spelen. Het gaat tot zover echter alleen nog maar om real money cash games en single table tournaments. K heeft al aangekondigd dat, als de software in heel Europa wordt uitgerold, het de bedoeling is dat ook multi table toernooien en andere grote toernooien beschikbaar zullen zijn via de app. Het uiteindelijke doel is om alle features die beschikbaar zijn in de reguliere versie van de software, ook beschikbaar zullen komen op de app.

Gezien het grote succes van de al eerder gelanceerde 3D blackjack en 3D roulette app van PKR, kan het eigenlijk niet anders dan dat ook deze app een groot succes zal gaan worden. op de site van PKR vind je meer informatie over de app. Wanneer de app precies beschikbaar zal komen in Nederland is op dit moment helaas nog niet bekend, maar het ziet er naar uit dat dit erg lang meer zal gaan duren.

Tagged with: