Verover de wereld bij Partypoker

February 10, 2013 Posted in Poker Tips by

De hele maand februari kun je bij Partypoker weer gaan proberen de wereld te veroveren. Spelers die al langer een account hebbenworlddomination bij Partypoker weten wat dit betekend: de World Domination promotie is weer terug gekeerd bij Partypoker. Eens in de zoveel maanden blaast Partypoker deze populaire promotie nieuw leven in en de laatste keer dat de World Domination beschikbaar was voor spelers is alweer meer dan een jaar geleden. Het werd dus weer eens tijd om deze onder spelers geliefde promotie weer eens van stal te halen. Bij World Domination is het voor zowel recreatieve spelers als voor spelers die veel online poker speler mogelijk om toch snel en makkelijk een leuk extra geld bedrag binnen te slepen.

Het feit dat de World Domination een promotie is waar je zonder al te veel moeite toch een leuke prijs aan kunt over houden, is natuurlijk een belangrijke rede voor de populariteit van deze promotie onder de spelers met een Partypoker account. Waar het bij veel promoties nodig is om enkele uren per dag online poker te spelen voordat je kans maakt op een redelijke prijs, is het tijdens World Domination veel makkelijker een prijs te winnen.

Het enige wat je hoeft te doen om in aanmerking te komen voor één van de mooie geldbedragen of freeroll tickets die er weggegeven worden, is je in schrijven voor de World Domination via de promotie pagina van Partypoker. Vervolgens spaar je vanzelf de steden bij elkaar door Party Points te winnen.

Party Points win je elke keer als je een cash game pot speelt of als je je inschrijft voor een toernooi. Hoeveel Party Points je per pot of toernooi kunt winnen, is te vinden op de site van Partypoker. Voor elke tien Party Points die je bij elkaar weet te spelen, ontvang je telkens één willekeurige stad en de eerste stad verdien je al met de eerste vijf Party Points die je bij elkaar speelt tijdens de World Domination.

Aan sommige steden hangen geld prijzen die kunnen oplopen tot $20, ook zijn aan sommige steden tickets voor freerolls verbonden. Mocht het je lukken om de steden van een heel land te verzamelen of zelfs een volledig continent te vergaren, dan kunnen de geld bedragen oplopen tot enkele honderden en in het geval van de continenten zelfs duizenden dollars. Mocht het je lukken om de hele wereld te veroveren, dan kun je zelfs een prijs van maar liefst $100.000 tegemoet zien. kijk op de promotie pagina van Partypoker voor alle informatie.

Tagged with: