PokerStars Sunday Millions bestaat 7 jaar

February 18, 2013 Posted in Poker Toernooien by

Op 3 maart aanstaande bestaat de PokerStars Sunday Millions 7 jaar. Net als vorig jaar viert PokerStars dit jubileum met een extrasundaymillion7jaar grote gegarandeerde prijzenpot, die deze keer maar liefst 7 miljoen dollar zal bevatten. Vorig jaar was de gegarandeerde prijzen pot voor de zesde verjaardag van de Sunday Millions 6 miljoen dollar en toen werd dit bedrag ook flink overschreden, dus ook dit jaar zal de totale prijzen pot waarschijnlijk weer een stukje hoger uit gaan vallen dan de 7 miljoen dollar die nu gereserveerd is. Zeker is in elk geval dat de winnaar er met minimaal 1 miljoen dollar van door zal gaan.

De buy in voor de Sunday Miullions op 3 maart bedraagt $215, maar natuurlijk is het, net als bij de reguliere Sunday Millions, mogelijk om je in de week voorafgaande aan het toernooi te kwalificeren via verschillende satellites. Maar, omdat de zevende verjaardag van de Sunday Millions gevierd gaat worden, zijn er ook nog een aantal speciale satellites beschikbaar, waar je plaatsen voor het toernooi kunt winnen.

Zo zijn er op 24 februari elk uur satellites te vinden voor de Sunday Millions, die een buy hebben van slechts 1 dollar. Dus, voor slechts 1 dollar maak je al kans om miljonair te worden. Ook op de dag van de unday Millions zelf zijn er nog flink wat plaatsen te winnen voor de speciale Sunday Millions. Er vind dan een satellite plaats waarvan de buy in 11 dollar bedraagt en waar maar liefst 1.000 plaatsen worden weggeven voor het toernooi.

Mocht je geen zin hebben om geld uit te geven om je te kwalificeren voor de Sunday Millions, dan kun je je natuurlijk ook altijd nog inschrijven voor de speciale VIP Bash satellites. Hiervoor kun je je inschrijven door gebruik te maken van je Frequent Player Points. Er zijn al VIP Bash satellites vanaf 50 FPP.

Mocht het je lukken om de finale tafel te bereiken van de Sunday Millions, dan kun je jezelf terug gaan zien op PokerStars tv en het PokerStars blog, want daar zal uitgebreid verslag gedaan worden van de finale tafel. ook als je de finale tafel niet hebt bereikt is het natuurlijk leuk om dit hele gebeuren te volgen via PokerStars tv. Voor alle informatie verwijzen we je naar de site van PokerStars.

Tagged with: