Win $50.000 met sit & go's bij Titan Poker

February 28, 2013 Posted in Poker Tips by

Bij eigenlijk alle online poker rooms zijn de meeste spelers te vinden aan de cash games, maar ook toernooien worden natuurlijk veelTitan Craze gespeeld; sit & go toernooien zijn in de meeste gevallen de meest gespeelde toernooien in de verschillende online poker rooms en nu kun je bij Titan Poker maar liefst $50.000 winnen door het spelen van sit & go toernooien. De populariteit van sit & go’s is op zich makkelijk te verklaren. Een toernooi is vaak een stuk spannender dan een cash game, maar grote toernooien duren vaak uren, als je ver weet te komen. Veel recreatieve spelers spelen vaak maar een uurtje of zo per dag, dus zeker voor deze spelers zijn sit & go’s een uitkomst.

Sit & go toernooien hebben maar een beperkt aantal tafels, dus in de meeste gevallen zijn deze toernooien in een uurtje of misschien anderhalf uur afgelopen en zijn daarom perfect voor de recreatieve speler. Een ander voordeel van de sit & go toernooien is het feit dat er altijd wel een sit & go toernooi te spelen is in het format dat je wilt en je dus meteen kunt beginnen met spelen. Grotere toernooien zijn er maar een beperkt aantal per dag en deze kennen vaak regio- of andere  beperkingen waar bepaalde spelers niet aan kunnen voldoen.

Nu is het bij Titan Poker nog aantrekkelijker geworden om deel te nemen aan sit & go’s, aangezien je tegenwoordig kans maakt om maar liefst $50.000 te winnen met de speciale $50.000 Craze sit & go toernooien van Titan Poker. Deze speciale sit & go toernooien zijn te vinden tussen de andere sit & go toernooien in de lobby van de Titan Poker software.

De buy in voor de Craze sit & go’s bedraagt slechts $10 + $2, dus ook voor spelers met een kleinere bankroll is het mogelijk kans te maken op die $50.000. Om dit bedrag te kunnen claimen moet je binnen twee weken vier opeenvolgende ¬†Craze sit & go’s winnen. Als dit gelukt is, moet je nog wel even contact opnemen met de klantenservice van Titan Poker en even doorgeven welke toernooien je precies gewonnen hebt. Vervolgens wordt het bedrag van $50.000 op je Titan account gestort.

 

Tagged with: