Ranglijsten, tips en meer bij PKR

March 15, 2013 Posted in Poker Tips by

In de afgelopen jaren heeft de 3D poker room PKR al verschillende prijzen in de wacht gesleept. Er waren prijzen voor de uniekePKR Community software en ook prijzen voor de geweldige klantenservice, maar dit zijn  niet de enige onderdelen van de PKR online poker room die in de afgelopen jaren prijzen hebben gewonnen, ook de online community van PKR is al verschillende keren in de prijzen gevallen en dat is in het geheel niet onterecht. PKR steekt veel moeite in de online community en hoopt op die manier een hechte online poker community te creëren, waarin spelers van elkaar kunnen leren en ervaringen uit kunnen wisselen.

De online community van PKR, die via de website te bereiken is, geeft spelers de mogelijkheid om berichten te plaatsen over allerlei soorten onderwerpen. Spelers kunnen elkaar succes wensen, tips geven of vragen over bepaalde speel stijlen of poker spellen, elkaar attenderen op aankomende toernooien of andere evenementen en nog veel meer andere zaken. Deze optie wordt dan ook door veel spelers met een PKR account gebruikt.

Maar, de PK community is meer dan een veredeld berichten bord. Zo wordt er ook een ranglijst bijgehouden van de beste spelers die actief zijn aan de tafels van de online poker room. Niet alleen is het leuk en misschien ook handig voor spelers dat zij kunnen zien welke andere spelers het goed doen aan de PKR tafels en voor wie zij wellicht op moeten passen, maar er zijn ook leuke prijzen te winnen met deze ranglijst.

Onlangs nog Bleek dat een speler onder de naam Rocken1900 de all time lijst van PKR aanvoerde. Hiervoor werd hij door PKR beloond met een geld bedrag van maar liefst een half miljoen dollar. Via de online community van PK kun je de gegevens van Rocken1900 raadplegen en ook wordt je op de hoogte gehouden van de laatste successen van Rocken1900.

Natuurlijk heeft PKR ook nog PKR TV als onderdeel van de online community. Via PKR TV kunnen spelers grote handen zien die gespeeld zijn aan de tafels bij PKR. Ook kunnen spelers samenvattingen en interviews bekijken van grote live toernooien, zoals bijvoorbeeld de World Poker Tour. Zelf een kijkje nemen op de online community kan via de site van PKR.

Tagged with: