Vanaf vandaag nieuwe bad beat jackpot bij Unibet

March 19, 2013 Posted in Poker Tips by

Net als veel andere online poker rooms heeft ook Unibet een bad beat jackpot om de pijn van een grote bad beat wat te verzachten.UnibetBBJ Vanaf vandaag is de bad beat jackpot van Unibet echter veranderd en werkt deze net even anders dan bij de meeste andere online poker rooms. Op 6 maart werden alle oude bad beat jackpot tafels verwijderd bij Unibet in aanloop tot de lancering van de Unibet bad beat jackpot nieuwe stijl. Dat de bad beat jackpot tafels populair zijn bleek wel uit de verontwaardigde reacties van spelers die niet wisten dat de bad beat tafels niet voorgoed zouden verdwijnen, maar vervangen zouden worden door een nieuw bad beat jackpot systeem.

Vandaag is dus de lancering van de nieuwe bad beat jackpot tafels en hoewel de basis van de bad beat jackpot onveranderd is gebleven, zijn er wat kleine aanpassingen gemaakt die het makkelijker maken voor spelers van Unibet om een gedeelte van de bad beat jackpot te winnen op het moment dat deze valt.

Volgens de nieuwe regels krijgen niet alleen spelers die in de hand zaten of aan de tafel zaten waar de bad beat viel een gedeelte van de bad beat jackpot, maar krijgen alle spelers die meedoen aan de bad beat jackpot en voor dezelfde stakes spelen ook een gedeelte van het jackpot bedrag.

De bad beat jackpot valt op het moment dat iemand vier twee├źn of meer heeft en deze hand wordt verslagen door een hogere hand. Het is hierbij wel noodzakelijk dat beide spelers hun beide hole cards gebruiken en dus maar twee kaarten van het bord. Daarnaast moet de hand ook tot een showdown zijn gekomen. Worst aan al deze voorwaarden voldaan, dan valt de bad beat jackpot.

De nieuwe verdeling van de bad beat jackpot is als volgt (zie ook het plaatje hierboven): 80% van de bad beat jackpot zal worden uitgekeerd als prijzen geld en de overige 20% wordt weer in de nieuwe bad beat jackpot gestort. Van de 80% die uitgekeerd zullen worden gaat 40% naar de verliezende hand en 20% naar de winnende hand. 10%van het geld wordt verdeeld onder de spelers die aan de betreffende tafel zaten en mee doen aan de bad beat jackpot en de laatste 10% wordt verdeeld onder spelers die wel mee doen aan de bad beat jackpot, maar niet aan de betreffende tafel zaten. Kijk voor alle informatie op de site van Unibet.

 

Tagged with: