Deel SCOOP speel schema bekendgemaakt

March 29, 2013 Posted in Poker Toernooien by

Hoewel het weer het nog niet helemaal door schijnt te hebben, is de lente toch echt in aantocht. Dat betekent weer zingende vogels,SCOOP krokussen, terrasjes en natuurlijk de Spring Championship of Online Poker van PokerStars. Dit jaar wordt alweer de vijfde editie van de SCOP, die voor het eerst werd georganiseerd door PokerStars in 2009. Het eerste jaar was de SCOOP al een groot succes en de jaren daarna groeide het aantal deelnemers elk jaar. Hiermee is de SCOOP uitgegroeid tot één can de grootste en meest prestigieuze online poker festivals, samen met de Micro Millions en de World Championship of Online Poker.

Dit jaar zal de SCOOP plaats gaan vinden van 12 tot en met 26 mei. Dat betekent dus dcat er weer twee volle weken lang elke dag bij PokerStars een aantal verschillende poker toernooien in het kader van de SCOOP te spelen is. Er zijn toernooien in een groot aantal verschillende poker disciplines en zoals elk jaar tijdens de SCOOP zijn er bij elk toernooi drie verschillende buy ins.

Voor elk toernooi is er een low, medium en high buy in beschikbaar. Dus, elk toernooi is eigenlijk niet één, maar drie toernooien. Hierdoor worden er in de twee weken dat de SCOOP duurt een groot aantal verschillende toernooien gespeeld. Vorig jaar was de grootste SCOOP tot nu toe. Toen waren er in totaal 40 verschillende events verspreid over twee weken. Ook vorig jaar waren er voor elk toernooi drie verschillende buy in niveaus, wat dus resulteerde in een totaal van 120 toernooien in twee weken tijd.

Dit jaar worden er waarschijnlijk nog meer toernooien in de twee weken van de SCOOP gepropt dan vorig jaar. Dit is natuurlijk ook goed nieuw voor de prijzenpot van de SCOOP. Vorig jaar werd er in totaal 65 miljoen dollar uitgekeerd en als er dit jaar inderdaad meer toernooien zullen zijn, zal dit bedrag dit jaar ruim overschreden gaan worden.

Het volledige programma is nog niet bekend gemaakt, maar een groot deel van het programma is al wel te vinden op de site van PokderStars en de speciale SCOOP site. Onder de nieuwe toernooien die zijn aangekondigd bevinden zich onder andere een aantal Omaha variaties, zoals  5-Card Omaha, Courchevelen 5-Card Omaha Hi/Lo events. Ook is er een Zoom poker event toegevoegd aan het programma. Houdt voor het volledige programma de site van PokerStars in de gaten.

Tagged with: