Eind deze maand weer iPOPS bij Titan Poker

April 2, 2013 Posted in Poker Toernooien by

Vanaf 21 april keert de iPoker Online Poker Series weer terug bij Titan Poker. Het is deze keer alweer de vierde editie van de iPops enipops tot nu toe kende elke nieuwe editie van de iPOPS weer meer deelnemers dan de vorige editie en ook deze keer is de verwachting dat er weer meer deelnemers zullen zijn dan bij de laatste iPOPS, die eind vorig jaar werd gespeeld. De iPOPS zijn een poker serie van het iPoker netwerk en bestaat uit een groot aantal verschillende online poker toernooien in verschillende poker disciplines. Het online poker festival wordt afgesloten met een Main Event finale tafel die niet online maar live wordt gespeeld in één van de meest prestigieuze Europese poker rooms.

Deze editie van de iPOPS begint dus op 21 april en zal duren tot en met 5 mei. Net als elke editie zullen er een aantal Major Events op het programma staan, evenals een flink aantal Side Events. In alle gevallen kennen de iPOPS toernooien een gegarandeerde prijzenpot, die traditioneel ruim overschreden zal gaan worden.

Wat ook een traditie lijkt te worden is dat de totale gegrandeerde prijzen pot bij elke iPOPS editie weer groter is, ook deze keer is dit het geval. Tijdens de vorige iPops in november en december 2012 was de gegarandeerde prijzen pot een miljoen dollar. Deze keer bedraagt de totale gegarandeerde prijzen pot maar liefst 1,2 miljoen dollar.

Natuurlijk is het ook weer mogelijk om je voor de verschillende events te kwalificeren via satellietes en qualifiers die op het moment al te spelen zijn bij Titan poker. Zo is het mogelijk om voor een veel kleiner bedrag aan een relatief duur toernooi mee te kunnen doen. Met name voor de Major Events is het aantrekkelijk om te proberen via een kwalificatie toernooi een plaats te bemachtigen.

In totaal zullen er 7 Major Events gespeeld gaan worden tijdens deze iPOPS. Het laatste en grootse Major Event is natuurlijk het afsluitende Main Event, dat op 5 mei gespeeld zal gaan worden. De finale tafel van dit toernooi zal niet online, maar live worden afgewerkt. Spelers die de finale tafel van één van de andere iPOPS events weten te halen, krijgen allemaal een gratis plaats voor het Main Event. Voor alle beschikbare toernooien en verdere informatie verwijzen we je naar de site van Titan Poker.

Tagged with: