Flink welkomstpakket bij Partypoker

April 30, 2013 Posted in Poker Tips by

Vandaag is het natuurlijk een feestelijke dag, we krijgen immers een nieuwe koning en dat moet gevierd worden. Je kunt voor jezelf dePartypoker welkomstpakket feestelijkheden nog wat vergroten door gebruik te maken van het mooie welkomstpakket dat Partypoker tegenwoordig heeft voor spelers die zich voor het eerst inschrijven bij deze online poker room. Mocht je vandaag te druk zijn met het vieren van de troonswisseling, dan kun  je natuurlijk ook op een andere dag gebruik maken van deze aanbieding, die nog wel een tijdje beschikbaar zal blijven. Natuurlijk krijg je een mooie welkomstbonus, maar het welkomstpakket van Partypoker bevat nog veel meer moois.

Als je je op het moment inschrijft als nieuwe speler bij Partypoker, verdubbeld de poker room je eerste storting. Dit betekend dus dat als je $50 stort, je $100 op je account krijgt. Dit extra bonus geld kan natuurlijk niet meteen uitbetaald worden, maar kan wel gebruikt worden om mee te spelen. Om het geld uit te kunnen laten betalen zul je dit bedrag vrij moeten spelen.

Je kunt hierbij kiezen of je je storting doet in euros, dollars of ponden. Als je het bedrag in dollars stort, krijg je een maximaal bonus bedrag van 500 dollar, bij euros is het maximum 325 euro en in het gevakl van ponden is het maximale bedrag 250 pond. Om het bedrag vrij te spelen zul je dit bedrag een x aantal keer in moeten zetten en ook dit aantal verschilt per valuta. Het dollar bedrag moet 8 keer worden ingezet om vrijgespeeld te worden, het euro bedrag 10 keer en het bedrag in ponden 12 keer. Het vrij gespeelde bedrag zal telkens in 10 delen worden uitgekeerd.

Maar, het welkomstpakket van Partypoker bevat nog meer dan de standaard welkomstbonus die bij wel meer online poker rooms te vinden is. Als je je inscrijft bij Partypoker krijg je tevens toegang tot speciale beginners toernooien die een buy in hebben van slechts $1 en waar telkens $1.000 extra aan de totale prijzenpot wordt toegevoegd.

Ook krijg je als nieuwe speler gratis toegang tot de $5.000 Bankroll Bootser, om je een kans te geven je bankroll meteen flink te spekken. Je krijgt ook nog eens gratis toegang tot de speciale $1.500 New Player Tournaments en natuurlijk krijg je ook verschillende ‘How to Play’ guides, waarin je uitleg en tips kunt vinden over de verschillende poker spellen. Kijk op de site van Partypoker voor alle informatie en voorwaarden van deze mooie welkomstactie.

Tagged with: