Reach the Summit promotie bij Unibet

June 5, 2013 Posted in Poker Tips by

Deze maand heeft Unibet een nieuwe promotie op het programma staan, onder de naam Reach the Summit, oftewel, bereik de top.reach the summit Unibet staat bekend om het grote aantal verschillende promoties waarmee deze online poker room zijn klanten tegemoet wil komen. Unibet probeert er voor te zorgen dat zij met hun promoties verschillende groepen spelers aantrekken. Sommige promoties zijn vooral gericht op beginnende en recreatieve spelers en sommige promoties, zoals ook de Reach the Summit promotie, zijn meer gericht op de doorgewinterde poker spelers die meerdere uren per week aan de Unibet poker tafels te vinden zijn.

Als je een recreatieve speler bent, kun je natuurlijk toch proberen om wat geld uit deze promotie te slaan, maar wees niet al te teleurgesteld als dit deze keer niet gaat lukken. Tijdens de Reach the Summit romotie is het namelijk de bedoeling om in de maand juni zoveel mogelijk loyalty points bij elkaar te spelen, om zo de top van de berg te bereiken.

Er zijn in totaal vijf verschillende stappen of levels, die je uiteindelijk aan de top van de berg zullen brengen. Om je te kwalificeren voor het eerste level, moet je op vijf dagen in de maand juni elke dag minimaal 200 loyalty points bij elkaar spelen. Hoewel dit zeker te doen is, zal het toch wel redelijk wat tijd gaan kosten per dag om dit punten aantal te behalen. Vandaar ook dat we al zeiden dat dit geen promotie is voor de recreatieve speler.

Als je dit gelukt is, dan deel je aan het einde van de maand, samen met de andere spelers die het eerste level hebben weten te behalen, in de 8.000 dollar die voor dit level gereserveerd zijn. Om level twee te bereiken, zul je op 10 dagen in juni 200 loyalty points bij elkaar moeten spelen en ook dan deel je in de 8.000 die ook voor dit level klaar lggen.

In totaal zijn wer dus vijf levels en om het laatste level te bereiken zul je op maar liefst 25 dagen 200 loyalty points moeten vergaren. Bij elk level wordt er een bedrag van 8.000 dollar verdeeld onder de spelers die dit level hebben weten te bereiken. Mocht het je lukken om meerdere levels te bereiken, dan deel je ook in het geld van alle levels die je bereikt hebt. Meer info vind je op de site van Unibet.

Tagged with: