Vanavond de 100 miljardste hand bij PokerStars

June 13, 2013 Posted in Poker Tips by

Op deze site hebben we je al eerder geattendeerd op het feit dat bij PokerStars binnenkort de 100 miljardste hand gedeeld gaatpokerstars100miljard worden. Om deze nieuwe mijlpaal te vieren heeft PokerStars vijf miljoen dollar gereserveerd voor verschillende spelers die andere mijlpaal handen in aanloop tot de 100 miljardste wisten te winnen. In de afgelopen weken zijn dus al verschillende poker spelers bij PokerStars in de prijzen gevallen en hebben hun deel van de 5 miljoen dollar opgeÃĢist. Wachten was nu alleen nog maar om de hand waar het allemaal om draait, de 100 miljardste hand, en deze hand zal vanavond ergens tussen 21.00 en 03.00 gedeeld gaan worden. Zorg dus dat je klaar zit.

de weg naar de 100 miljardste hand bij PokerStars is snel verlopen. Afgelopen februari werd de 95 miljardste hand nog gespeeld bij PokerStars en ook toen waren er in het kader van deze mijlpaal hand al flinke bedragen uitgedeeld. Toen was er een totaal bedrag van 1 miljoen dollar verdeeld over de winnaars van verschillende mijlpaal handen en de gelukkigen die bij hen aan tafel zaten. Nu is dit bedrag dus vervijfvoudigd.

Om de 100 miljardste hand te vieren zijn er verschillende extra toernooien en sit & go’s te vinden bij PokerStars, waar mooie extra prijzen te winnen zijn. Maar, alles draait natuurlijk om de mijlpaal handen. in de afgelopen weken zijn er al verschillende spelers geweest die een mooi geld bedrag hebben overgehouden aan het spelen van 99,7, 99,8 en 99,9 miljardste hand. De hoofdprijs is natuurlijk weggelegd voor de winnaar van de grootste mijlpaal hand in de geschiedenis van PokerStars.

Zorg ervoor dat je vanavond je agenda vrij maakt en klaar gaat zitten bij PokerStars, want als jij de gelukkige bent die de 100 miljardste hand gedeeld krijgt, krijg je van PokerStars minimaal $100,000 voor het bereiken van deze hand. Mocht je de hand zelf niet gedeeld krijgen, maar wel aan tafel zitten bij de speler die de 100 miljardste hand speelt, dan hoef je nog niet te treuren.

Ook spelers die aan tafel zitten bij de 100 miljardste hand krijgen allemaal een mooie prijs. Elke speler aan tafel krijgt $10.000 van PokerStars en daarbovenop ook nog eens $2.000 voor elke VPP die ze in de afgelopen 50 handen bij elkaar hebben weten te spelen. Ook spelers die niet aan dezelfde tafel zitten, maar wel aan een tafel met dezelfde stakes spelen krijgen een prijs. Over deze spelers wordt een totaal bedrag van een miljoen dollar verdeeld.

De kans dat je dus in de prijzen gaat vallen is zeker aanwezig vanavond bij PokerStars. Ook al weet de 100 miljardste hand zelf misschien niet te spelen, dan nog heb je kans om bij die hand aan tafel te zitten of voor dezelfde stakes te spelen. Je kunt je kansen natuurlijk vergroten door op meerdere tafels tegelijk te spelen. Kijk op de site van PokerStars voor alle informatie.

Tagged with: