Partypoker organiseert poker toernooi in Old Trafford

June 17, 2013 Posted in Poker Toernooien by

Bijna elke zomer organiseert Partypoker wel een special evenement, ook deze zomer pakt Partypoker uit. Deze keer gaat de onlineold-trafford poker room een evenement organiseren in het op één na grootste voetbalstadion van Engeland, Old Trafford. De meeste mensen zullen weten dat dit het stadion van Manchester United is en anders weet je het nu. Voor voetballiefhebbers is dit evenement een perfecte gelegenheid om hun liefde voor poker en voetbal te verenigen, maar ook voor mensen die niet zo van voetbal houden is dit evenement zeker de moeite waard, want de nadruk zal natuurlijk liggen op poker en niet zozeer op voetbal.

Het Old Trafford stadion in al sinds 1910 de thuisbasis van Manchester United en het stadion kent dus een enorme geschiedenis. Deze zomer zal het stadion de plaats zijn waar Partypoker een speciaal poker toernooi zal organiseren, waar ook veel aandacht zal zijn voor voetbal. Hoe kan het ook anders als je een poker evenement organiseert een zo’n iconisch stadion.

Het evenement zal plaats vinden van 8 tot en met 10 augustus en er is plaats voor honderden poker en voetbal liefhebbers. Mensen die deel willen nemen aan dit evenement, kunnen kaarten kopen voor het toernooi 250 pond of ze kunnen een pakket kopen ter waarde van 650 pond. In beide gevallen zal 20 pond van het geld naar een goed doel gaan.

Spelers die een pakket bestellen bij Partypoker, krijgen voor dit geld natuurlijk een plaats tijdens het tweedaagse toernooi. Daarnaast bevat het pakket overnachtingen in het Midland Hotel. Dit hotel is een vier sterren hotel, dat geopend werd in 1903 en in de Tweede Wereldoorlog een belangrijke rol speelde. In het pakket zit ook een transfer van het hotel naar het stadion en natuurlijk ook weer terug naar het hotel.

Maar, het pakket bevat meer, zo zul je elke dag voorzien worden van een ontbijt, lunch en diner; krijg je een stadion tour door het Old Trafford stadion en wordt je ook nog eens uitgenodigd voor een speciaal VIP feest, waar niet alleen verschillende bekende poker spelers aanwezig zullen zijn maar ook een flink aantal van de voetballers uit het eerste van Manchester United.

Het hele gebeuren begint op donderdag met een groot feest. Het toernooi zal twee dagen duren en gespeeld worden op de vrijdag en zaterdag. Voor spelers die de eerste dag het veld al moeten verlaten is er een speciale freeroll op de zaterdag. Op de zondag zal het evenement worden afgesloten met de stadion tour en een afsluitend feest.

Natuurlijk kun je ook weer pakketten en plaatsen voor dit evenement winnen bij Partypoker. Kijk voor de kwalificatiemogelijkheden in de toernooi lobby of op de site van Partypoker. op de site vind je ook de mogelijkheid om een ticket of pakket aan te schaffen en de voorwaarden die hieraan verbonden zijn.

Tagged with: