Titan Poker Sit & Go Jackpots

June 29, 2013 Posted in Poker Toernooien by

Titan Poker is de laatste maanden steeds populairder aan het worden onder de Nederlandse online poker spelers. Waarom dit zo is, jackpot sngis moeilijk te zeggen. Natuurlijk zal dit te maken hebben met de mooie welkomstbonus die titan voor nieuwe spelers heeft of door het grote aanbod aan toernooien en promoties. Het meest waarschijnlijke is, dat het de combinatie van al deze factoren is waardoor titan Poker zo aan het groeien is de laatste tijd. Wat zeer zeker ook zal bijdragen aan de populariteit van Titan Poker, zijn de verschillende Sit & Go bonussen die er te winnen zijn bij deze online poker room.

Sit & Go toernooien zijn, voor die paar mensen die dit nog niet weten, kleine toernooien waarbij aan één of vaak maximaal vijf tafels gespeeld wordt. Anders dan de grotere toernooien duren deze toernooien geen uren en heb je, door het geringe aantal spelers, een redelijke kans om in het geld te vallen.

De prijzen die te winnen zijn bij Sit & Go toernooien zijn natuurlijk wat lager dan bij de grote toernooien, doordat er minder plaatsen en dus minder buy ins zijn om te verdelen. Toch is dit niet helemaal waar als je bij Titan Poker speelt. Daar hebben ze een aantal verschillende Sit & Go toernooien waaraan een jackpot gekoppeld is, waarmee enkele duizenden dollars te winnen zijn.

Zo zijn er bijvoorbeeld de Fort Knox Sit & Go’s; vernoemd naar de plaats waar de goud voorraad van de Verenigde Staten wordt bewaard. Deze toernooien hebben een buy in van $50 + $9. Als zes spelers zich hebben ingeschreven, begint het toernooi. Aan deze Fort Knox Sit & Go’s is een jackpot van minimaal $50.000 gekoppeld. Om deze jackpot te winnen, moet een speler zes keer achter elkaar een Firt Knox Sit & Go winnen.

De Fort Knox Sit & Go’s zijn echter niet de enige speciale jackpot Sit & Go’s van Titan Poker. Zo zijn er bijvoorbeeld ook de Dirty Dozen Sit & Go’s, waarvan de buy in een stuk lager is dan die van de Fort Knox Sit & Go’s. De buy in van de Dirty Dozen toernooien bedraagt slechts $2 + $0,40 en ook hier is een jackpot te winnen. Als je vier van deze Sit & Go’s achter elkaar weet te winnen, ontvang je al minimaal $2.000.

Naast deze twee jackpot Sit & Go’s zijn er ook nog de Rio Jackpot Sit & Go’s, waar je $30.000 kunt winnen als zes van deze toernooien op een rij wint, de buy in hiervan bedraagt $20 + $3,50. Als laatste zijn daar nog de Maui Jackpot Sit & Go’s. Bij deze toernooien betaal je een buy in van $5 + $1 en als je deze vijf achter elkaar weet te winnen, ontvang je de jackpot van minimaal $15.000. Op de site van Titan Poker vind je alle informatie over deze speciale Sit & Go’s.

Tagged with: