Hoe vergaat het de sterren tijdens het Main Event

July 13, 2013 Posted in Poker Toernooien by

Het Main Event van de World Series of Poker is nu al een paar dagen bezig en net als elk jaar zijn het niet alleen de poker profs en amateur poker spelers die zich inschrijven voor het Main Event. elk jaar zijn er ook een handvol mensen te vinden voor wie het Main Event hun eerste ervaring met poker is, ook is zijn er elk jaar weer een aantal film-, muziek-, en sportsterren die hun geluk willen beproeven tijdens het Main Event. Voor sommige is het een manier om zich een beetje in de picture te spelen, voor andere sterren is het doel ook echt het behalen van die fel begeerde Bracelet.

In de afgelopen jaren hebben al heel wat bekende sterren van film en televisie hun geluk beproefd tijdens het Mian Event, onder de bekendste namen vinden we onder andere Matt Damon en Ben Affleck, die beiden overigens bekend staan als zeer degelijke poker spelers. Vooral Affleck wordt gezien als een geduchte tegenstander die in het verleden ook weleens een toernooi heeft weten te winnen.

Ook dit jaar zijn er weer een aantal bekende mensen te vinden aan de poker tafels, maar lang niet allemaal zullen ze ook bekend zijn bij het Nederlandse publiek, of slecht bij een select groepje. Eén van de wellicht minder bekende namen is George St-Pierre, een UFC freefight kampioen uit Canada. St-Pierre kende geen al te succesvol Main Event, al halverwege de eerste dag moest hij het veld ruimen.

Ook Jason Alexander, beter bekend als George uit Seinfeld, kende geen goed Main Event dit jaar. Ook hij wist de eerste dag niet te overleven, terwijl hij vorig jaar en het jaar ervoor nog erg hoog wist te eindigen en het geld wist te halen. Net als Jason Alexander is ook Ray Romano, Raymind uit Everybody Loves Raymond,  de afgelopen jaren elke keer aanwezig geweest tijdens het Main Event, maar met wisselende resultaten.

Net als in voorgaande jaren was ook Brad Garrett aanwezig, die de broer van Raymond speelt in Everybody Loves Raymond. Elk jaar hebben deze twee acteurs een weddenschap wie van de twee het vesrte zal gaan komen en dit jaar heeft Ray de weddenschap gewonnen. Ray overleefde de eerste dag met een gezonde stack, terwijl Brad net voor het einde van de eerste dag van tafel werd gespeeld.

Ook acteur Kevin Pollak wist de tweede dag te bereiken. Pollak is vooral bekend voor zijn rol in The Usual Suspects. Het merendeel van de sterren die zich echter hadden ingeschreven voor het Main Event, wisten helaas voor hen niet verder te komen dab de eerste dag. Wellicht dat er ooit een bekende acteur het Main Event op zijn naam zal gaan zetten.

Tagged with: