Freerolls met grote prijzen bij Unibet

July 19, 2013 Posted in Poker Tips by

Unibet poker is één van de meest populaire online poker rooms van Europa en dat is op zich niet zo vreemd. Een groot voordeel vanunibet de Unibet poker software is dat je geen software hoeft te downloaden en installeren op je computer, maar dat je gewoon in je browser kunt spelen. Dit maakt de Unibet software een stuk handiger dan de software van veel andere online poker rooms, omdat je niet per se op je eigen computer hoeft te zitten om te spelen. Bij wijze van spreken zou je, als je wat tijd te doden hebt op Schiphol bijvoorbeeld, een computer met internet verbinding op kunnen zoeken en naar  de site van Unibet gaan, waarna je meteen kunt gaan pokeren op je eigen account.

Een andere rede waarom Unibet tot de meest populaire online poker rooms behoort is natuurlijk het grote en vooral ook gevarieerde aanbod in bonussen en promoties. Elke maand heeft Unibet wel een aantal aantrekkelijke promties en bonussen op stapel staan voor nieuwe en trouwe spelers. Het is dus altijd slim om de bonus en promotie pagina van de site van Unibet in de gaten te houden.

Wat Unibet ook erg interessant maakt zijn de vele freerolls die er te spelen zijn en waarmee, ondanks het feit dat je geen buy in hoeft te betalen, toch hele mooie prijzen te winnen zijn. Er zijn een groot aantal verschillende freerolls, waarvan sommige dagelijks lopen en sommige alleen op specifieke dagen.

De freerolls zijn beschikbaar in verschillende poker varianten, dus ook als no limit Texas Holdem niet je beste spel is, zijn er genoeg freerolls te spelen bij Unibet. Er zijn elke dag namelijk ook freerolls beschikbaar in limit en pot limit Holdem. Daarnaast zijn er ook dagelijkse Omaha en zelfs Razz freerolls te spelen.

Elke zondag is er een freeroll, waaraan een gegarandeerde prijzenpot van €3.000 gekoppeld is en dat is natuurlijk een leuk bedrag voor een toernooi waaraan iedereen gratis deel kan gaan nemen. Let wel op, want sommige freerolls zijn alleen beschikbaar voor bepaalde groepen spelers, zoals nieuwe spelers of spelers uit een bepaalde regio. Kijk snel in de toernooi lobby van Unibet en vind de freeroll die bij jou past.

Tagged with: