Komend weekend extra Titan Points

July 23, 2013 Posted in Poker Tips by

Het komende weekend kun je extra Titan Points verdienen als je gaat pokeren bij Titan Poker. Deze extra punten zijn te verdienenPower Hours tijdens de Titan Power Hours en deze beginnen op zaterdag nacht om 00:00 uur en lopen tot en met zondag 23:59 uur, effectief dus het hele weekend. Als je tijdens deze uren poker speelt voor echt geld aan één van de cash vele game tafels van Titan Poker, ontvang je een bepaald percentage extra boven op de Titan Points die normaal gesproken bij elkaar zou spelen tijdens de je speel sessie. de hoeveelheid Titan Points die je verdient, is afhankelijk van hoe lang je speelt.

Het is mogelijk om tijdens de Power Hours maar liefst 50% extra Titan Points te verdienen bij Titan Poker dit weekend. Het enige dat je hier voor hoeft te doen, is online poker spelen en dat is natuurlijk geen straf. Ook als je geen al te fanatieke poker speler bent, maar gewoon recreatief speelt, is de kans groot dat je in het weekend even een kaartje wilt leggen en dit weekend is dat dus wat lucratiever dan anders.

de extra Titan Points begin je te verdienen als je een speel sessie van een uur of meer hebt. Op het moment dat je een uur aan één stuk zit te spelen, ontvang je vanaf dat moment telkens 20% extra punten, boven op het aantal punten dat je normaal gesproken voor die hand zou verdienen. Als je dan door blijft spelen en je sessie langer dan twee uur duurt, krijg je zelfs 50% extra punten voor elke hand die je speelt.

Op deze manier verdien je dus extra snel je Titan Points, wat betekend dat je dus extra snel iets kunt kopen uit de Titan Shop. De punten zijn in te wisselen voor verschillende soorten merchandise, maar je kunt er natuurlijk ook buy ins voor toernooien voor kopen. Op die manier kun je je gratis verdiende punten misschien wel omzetten in een mooi geld bedrag als je een toernooi weet te winnen waarvoor je je hebt ingekocht met de gratis ontvangen Titan Points.

Mocht je nog geen Titan Poker account hebben, kijk dan snel even op de site voor het aantrekkelijke Titan welkomstpakket. Titan heeft altijd al één van de meest aantrekkelijke pakketten voor nieuwe spelers, maar deze zomer is dit pakket nog aantrekkelijker gemaakt doordat je nog eens $20 extra gratis geld krijgt bovenop de standaard bonus.

 

Tagged with: