Post op het PKR Forum en neem deel aan de Forum Freeroll

August 19, 2013 Posted in Poker Tips by

De online poker room van PKR staat niet alleen bekend vanwege de 3D animaties van de avatars en het spel, maar ook vanwege hetpkr forum feit dat ze bij PKR ook het sociale aspect van het poker omhelzen en trachten een echte PKR community te creëren die verder gaat dab alleen de online poker tafels. Zo organiseert PKR elk jaar een speciaal social event voor alle spelers met een PKR account. Natuurlijk wordt er ook gepokerd tijdens deze events, maar de nadruk ligt toch vooral op de spelers die je van de virtuele tafels kent in levende lijven te leren kennen. Het uitgebreide forum gedeelte van de website van PKR is een andere manier waarop PKR de spelers faciliteert met sociale mogelijkheden die verder gaan dan alleen de chat aan de virtuele poker tafel.

Op het PKR forum kun je terecht voor uiteenlopende zaken, ook voor dingen die eigenlijk niets met poker of PKR te maken hebben. Je kunt er terecht met vragen over bepaalde spellen of toernooien en je kunt er uitgebreid discussiëren over verschillende strategieën en hoe bepaalde handen op bepaalde momenten te spelen.

Om het gebruik van het forum te promoten, maar ook vooral om de spelers die acrief posts plaatsen te belonen, heeft PKR tegenwoordig elke week een speciale freeroll die alleen toegankelijk is voor spelers die ooit een bericht hebben gepost op het PKR form. Elke dinsdag begint deze speciale freeroll om 19.15 en alleen spelers die een forum pokst hebben gedaan krijgen toegang tot deze freeroll.

Het maakt op zich niet uit hoe lang het geleden is dat je een post hebt gedaan of hoeveel post je hebt gedaan om mee te mogen doe aan de forum freeroll. Het is echter wel een toernooi met een variabele stack size. Hoe meer posts je hebt gedaan op het forum, hoe groter je begin stack zal zijn en hoe groter de kans dus zal zijn dat je hoog weet te eindigen.

Het is de moeite waard om zo hoog mogelijk te eindigen, want de top 18 spelers krijgen allemaal een ticket voor een ander groot toernooi bij PKR, waar mooie prijzen te winnen zijn. Dus ga snel naar het forum van PKR en begin met posten, als je mee wil doen aan de speciale forum freeroll.

Tagged with: