Naar de Caribbean Poker Tour met Titan Poker

August 31, 2013 Posted in Poker Toernooien by

Hoewel het nu nog best lekker weer is buiten, beginnen we toch weer richting winter te gaan en over een maand of twee is het weerTitan Poker Caribbean Poker Tour volop winter. Als we uit moeten gaan van de vorige winter, belooft ook deze winter weer veel sneeuw, wind en kou met zich mee te brengen. Hoe lekker zou het zijn pom in november niet in ons koude kikkerlandje te zitten, maar op een lekker zonnig Caribbisch eiland? Het mooiste is, dat dit ook zeker mogelijk is. In november worden er weer een aantal toernooien gespeeld in het kader van de Caribbean poker Tour en het is op het moment mogelijk om je voor verschillende events van deze poker tour te kwalificeren bij Titan Poker.

De Caribbean Poker Tour vindt plaats van 8 tot en met 25 november en het beloven weer 17 dagen vol poker spektakel te gaan worden. Natuurlijk is er ook altijd nog tijd om van het zon en het strand te genieten, maar een echte poker speler komt natuurlijk voor het poker naar de Caribbean poker Tour en niet zozeer voor de locatie. Hoe mooi die locaties dit jaar dan ook mogen zijn.

Dit jaar zullen er events plaats vinden op Punto Cana en op het deels Nederlandse Caribbische eiland Sint Maarten. Het is mogelijk om je voor één van deze beide locaties te kwalificeren bij Titan Poker en het is zelfs mogelijk om een pakket te winnen voor de volledige 17 dagen van de Caribbean Poker Tour.

Zoals je gewent bent van Titan Poker, bevatten de pakketten die te winnen zijn voor de Caribbean Poker Tour weer veel extra’s en bevatten zij een geheel verzorgd verblijf op de locaties. Het pakket voor Punto Cana heeft een totale waarde van 4.000 euro en bevat de buy in voor het Main Event en voor het deep stack event. Daarnaast bevat dit pakket ook een retour vlucht vanaf Parijs, 7 overnachtingen en n0g een aantal extra’s.

Het Sint Maarten pakket heeft een totale waarde van 5.000 euro en ook hierbij krijg je de buy in voor het Main Event en het dee stack event. Ook hier zittem natuurlijk weer de geheel verzorgde hotel overnachtingen, maar deze keer niet voor 7, maar voor 10 nachten. Mocht je niet kunnen kiezen welke van deze twee toernooien je zou willen spelen, dan is het ook mogelijk om een Ultimate caribbean Experience Package te winnen.

Het Ultimate caribbean Experience Package bevat eigenlijk beide pakketten. Dus een vlucht van Parijs naar Punto Cana en vanaf daar naar Sint Maarten en weer terug naar Parijs. Ook bevat dit pakket in totaal dus 17 overnachtingen en buy ins voor dezelfde toernooien als in de andere twee pakketten. Kijk snel op de site van Titan Poker voor alle informatie en de kwalificatiemogelijkheden.

Tagged with: