Unibet Football League Freeroll

September 17, 2013 Posted in Poker Toernooien by

Unibet is tegenwoordig één van de meest populaire online poker rooms, maar deze site is begonnen als een site voor sportUnibet Football League Freeroll weddenscheppen, zoals de meeste gebruikers van Unibet wel zullen weten. Nog steeds zijn de sport weddenschappen eigenlijk het belangrijkste onderdeel van de Unibet website. Elke dag zetten duizenden mensen in op vele verschillende sporten en wedstrijden. Nu heeft Unibet hun twee meest populaire kansspelen samen gebracht in de Unibet Football league Freeroll. Bij deze freerolls kun je je liefde voor het poker verenigen met je liefde voor voetbal en wellicht wat extra geld verdienen door je kennis van voetbal goed in te zetten.

De speciale Football League Freerolls zijn elke donderdag te vinden in de toernooi lobby van Unibet. Bij elke freeroll ligt er een totaalbedrag klaar van 500 euro dat verdeeld zal worden over de spelers die het hoogste weten te eindigen tijdens de freeroll. Hiervan gaat 100 euro naar de winnaar van het toernooi, de nummer twee krijgt 50 euro, de nummer drie 25 euro en zo wordt het geld steeds verder verdeeld tot en met de 27ste plek van het toernooi.

Het geld dat je wint tijdens deze freerolls is geen geld dat direct naar je rekening wordt gestort en wat je dan meteen uit kunt laten betalen. Het bedrag dat wordt uitbetaald, wordt uitbetaald als bonus geld en kan dus niet meteen worden uitbetaald. Het geld is bedoeld om te worden ingezet op één of meerdere voetbalwedstrijden van je keuze in het sport weddenschap gedeelte van de Unibet site.

Je kunt zelf kiezen op welke teams en wedstrijden je inzet en welke weddenschappen dat je plaatst. Als je dus een goede keuze maakt en een weddenschap plaatst met een hoog uitbetalingspercentage, dan heb je de kans om nog veel meer geld te winnen dan dat je in eerste instantie tijdens de freeroll bij elkaar hebt weten te spelen.

De Football League Freeroll is helaas niet zomaar voor iedereen toegankelijk, maar de voorwaarde om mee te kunnen doen is gelukkig niet al te moeilijk om aan te voldoen. Om deel te kunnen nemen aan deze wekelijkse freeroll, moeten spelers in de week voorafgaande aan de freeroll, dus tussen de vrijdag en donderdag, honderd of meer raked hands hebben gespeeld. Je hoeft dus geen hele dagen te gaan zitten pokeren om mee te kunnen doen aan deze freeroll. Op de site van Unibet vindt je alle informatie over deze freerolls en hoe je deel kunt nemen.

Tagged with: