De Premier League of Poker komt er weer aan

September 28, 2013 Posted in Buitenlands Poker Nieuws by

Nog ongeveer twee maanden en de Partypoker Premier League of Poker gaat weer van start. Het al dit jaar alweer de zevende keerPremier League of Poker VII zijn dat dit speciale poker evenement wordt gehouden. Elk jaar worden tijdens de Partypoker Premier League of Poker enkele van de beste professionele poker spelers ter wereld uitgenodigd om het tegen elkaar op te nemen. Niet alleen is dit natuurlijk een mooie en leuke kans voor de poker profs om weer eens met elkaar aan tafel te zitten; het levert ook altijd mooi en vooral spannende televisie op voor de poker liefhebbers. De streams van de Premier League of Poker worden elk jaar dan ook veelvuldig bekeken op de site van Partypoker.

De zevende editie van de Premier League of Poker zal dit jaar worden gehouden in de Playground Poker Club in de Canadese stad Montreal. Het poker spektakel zal beginnen op 20 november en op 26 november zal alweer de laatste dag van deze editie zijn. In totaal zullen dit jaar weer 12 poker profs worden uitgenodigd om deel te nemen aan de Premier League. De eerste twee namen van deze twaalf zijn inmiddels bekend en dat zijn meteen al niet de minste namen.

De eerste naam die bekend werd gemaakt voor dit jaar was Tony G. Tony is één van de bekendste en meest geliefde poker spelers in het internationale circuit. Hoewel Tony G als één van de beste poker spelers in de wereld wordt gezien, heeft hij nog nooit een toernooi gewonnen tijdens de World Series of Poker en heeft hij dus nog geen Bracelet op zijn naam staan. Wel is Tony al een paar keer dicht bij een Bracelet geweest en heeft hij wel andere grote toernooien op zijn naam staan, waaronder een World Poker Tour titel.

De tweede speler van wie inmiddels bekend is geworden dat ook hij deel zal gaan nemen aan de zevende editie van de Partypoker premier League of Poker is Antonio “The Magician” Esfandiari. Esfandiari is zeker geen onbekende onder poker liefhebbers van over de hele wereld. Esfandiari heeft zich inmiddels ruim bewezen in het internationale poker circuit. Zo heeft hij al twee WPT titels op zijn naam staan en heeft hij tot zo ver al drie WSOP Bracelets op zijn naam staan.

Vorig jaar won Esfandiari de grootste pot die ooit te winnen was tijdens een WSOP toernooi en mede daarom staat zijn totaalbedrag aan toernooi winsten inmiddels al op een haast duizelingwekkende $25.578.279 en daarbij zijn de cash game winsten niet eens meegerekend. Esfandiari is dus zeker een speler om in de gaten te houden tijdens de komende editie van de Premier league. Wie de overige tien spelers zullen zijn, horen we in de komende weken.

Tagged with: