Partypoker Achievements voor extra prijzen

October 18, 2013 Posted in Poker Tips by

Partypoker heeft goed gekeken naar de huidige spel computers, zoals de Xbox 360 en de Playstation 3. Bij deze spelcomputersparty-poker-achievements-rewards werden voor het eerst Achievements ingevoerd en nu heeft ook Partypoker besloten om Achievements toe te voegen aan hun software. Door de toevoeging van Achievements is het spelen bij Partypoker nu nog spannender en leuker geworden. Je kunt nu strijden met je vrienden om te kijken wie de meeste Achievements heeft weten te behalen, wat het natuurlijk alleen leuker maakt om online poker te spelen bij Partypoker en het leukste is dat je er ook extra prijzen mee kunt winnen.

Achievements zijn trofeeën die je wint bij het behalen van bepaalde voorwaarden. Er zijn een hoop verschillende Achievements te winnen bij Partypoker. Sommige Achievements zijn helemaal niet moeilijk om te behalen, terwijl andere wat meer van je poker skills vragen. Er zijn zelfs verborgen Achievements die je alleen kunt zien op het moment dat je ze hebt gehaald of als één van je vrienden ze heeft behaald.

Je kunt op de site van Pafrtypoker een lijst vinden met de Achievements die te halen zijn, maar de verborgen Achievements staan hier niet bij. Ook kun je bij je vrienden kijken welke Achievements zij hebben gehaald en aan welke voorwaarden zij hebben moeten voldoen om deze Achievements te behalen. Dus, als een vriend van je wel een verborgen Achievemenst heeft weten te halen, kun je in zijn Achievement lijst zien wat je moet doen om de verborgen Achievement ook zelf te kunnen halen.

Partypoker heeft de Achievements opgedeeld in drie verschillende categorieën, Highlight, Milestone en Collectable Achievements. De Highlight Achievements worden verdient bij speciale gelegenheden, zoals bijvoorbeeld een enorme winst die je maakt of juist een als je een bad beat om je oren krijgt. Milestone Achievements krijg je bij bepaalde mijlpalen in je Partypoker Carrière, zoals het spelen van je eerste toernooi of het winnen van een toernooi.

De laatste categorie is die van de Collectables. Deze Achievements krijg je door bepaalde dingen te verzamelen, zoals poker handen. Als je bijvoorbeeld een AA gedeeld krijgt, verdien je een Collectable Achievement. Wat deze Achievements extra interessant maakt, is het feit dat je door het behalen van Achievements tickets voor freeroll toernooien kunt winnen, waar weer mooie prijzen mee te winnen zijn. Afhankelijk van de moeilijkheid van de Achievement, krijg je een freeroll ticket voor een toernooi met een bepaalde gegarandeerde prijzenpot. Op de site van Partypoker kun je alle informatie over de Achievements en de freerolls vinden.

Tagged with: