Nu ook Twitter freerolls bij PKR

October 22, 2013 Posted in Poker Tips by

Van alle online poker rooms waar je kunt spelen met echt geld, is PKR waarschijnlijk wel het meest actief op de verschillende socialetwitter media, zoals Facebook en nu dus ook Twitter. PKR wil haar gebruikers graag persoonlijk kunnen benaderen en sociale media zijn een perfecte manier om in contact te kunnen blijven met je gebruikers. PKR steekt er veel energie in om ook echt een PKR community te realiseren en doet dit onder andere met de PKR Live events en ook via Twitter proberen ze de community zoveel mogelijk direct te benaderen. Het mooiste is dat je via Twitter wachtwoorden kunt bemachtigen voor speciale Twitter freeroll toernooien die elke week worden gehouden bij PKR.

Het is overigens zeker niet alleen interessant om de PKR Twitter in de gaten te houden voor de Twitter freerolls, maar ook voor andere informatie over PKR. Vanuit het Community oogpunt is het natuurlijk handig om in contact te blijven met je mede PKR gebruikers en je kunt je eigen successen doorgeven via Twitter of aangeven dat je aan een bepaalde tafel plaats gaat nemen. Ook wordt je op de hoogte gehouden van de laatste promoties en het laatste nieuws rond het PKR poker team. Alle leden van het PKR team zijn overigens ook elk afzonderlijk te volgen via Twitter, mocht je hier geïnteresseerd naar zijn.

Maar nu even terug naar de Twitter freerolls. deze worden elke week gehouden en er zijn in totaal drie verschillende Twitter toernooien waaraan je mee kunt doen. Om toegang te kunnen krijgen tot deze Twitter toernooien moet je dus de twitter feed van PKR goed in de gaten houden op de dagen dat de toernooien worden gespeeld. De wachtwoorden van elk toernooi worden namelijk drie uur voor de aanvang van het toernooi, als de inschrijving start, via Twitter verspreidt.

De Twitter toernooien vinden elke dinsdag, woensdag en donderdag plaats en elke dag is er een ander toernooi te spelen. Op de dinsdag is er een $20 Twitter freeroll, op woensdag is er een $50 Added Freeroll. Deze freeroll op woensdag heeft overigens wel een buy in, maar geen al te hoge; het kost je $0,60 om je in te schrijven voor dit toernooi en de totale prijzenpot zal daardoor altijd een stuk hoger uit gaan vallen dan de gegarandeerde $50. Het laatste Twitter toernooi van de week is op donderdag, dan is er een 50.000 PKR Point freeroll, waar je dus PKR Points mee kunt winnen. Kijk voor alle informatie op de site van PKR of op de Twitter feed.

 

 

Tagged with: