iPOPS begint binnenkort weer bij Titan Poker

October 31, 2013 Posted in Poker Toernooien by

Half november is het weer zo ver, dan begint bij Titan Poker weer de iPoker Online Poker Series. Het is inmiddels alweer de vijfde keeripops dat de iPOPS wordt gehouden en ook dit jaar is er weer een behoorlijke prijzenpot gegarandeerd door Titan Poker en de andere poker sites die deel uit maken van het iPoker netwerk. De iPOPS zullen van start gaan op 16 november en het laatste toernooi zal gespeeld worden op de 23ste. Het totale gegarandeerde prijzen bedrag van deze editie ligt op $1.250.000. Hoogste waarschijnlijk zal dit totaal bedrag weer een stuk hoger uit gaan vallen, als we kijken naar het feit dat de afgelopen edities telkens weer meer deelnemers kende en er dus ook meer buy ins betaald werden.

Het mooie aan de iPOPS toernooi serie is dat er altijd naast de major events ook mini events zijn, waarvan de buy in een stuk lager lager ligt dan bij de major events. Van beide type events zijn er 8 events, dus er zijn in totaal 16 events te spelen tijdens de iPOPS. De buy in voor het goedkoopste mini event, een $5k guaranteed event, bedraagt bijvoorbeeld slechts $1 + $0,1, terwijl het goedkoopste major event, een $30k guaranteed 6 max toernooi, een buy in heeft van $30 + $3. In beide gevallen gaat het hier om rebuy toernooien.

Natuurlijk zijn niet alle toernooien van de iPOP rebuy toernooien. Het duurste mini toernooi bijvoorbeeld is een freeze out toernooi met een gegarandeerde prijzenpot van $40k en een buy in van $100 + $9. Ook het duurste major event is een freeze out, hoewel het daarbij wel mogelijk is om een re-entry te doen. De buy in voor dit toernooi bedraagt $330 + $20 en dit toernooi heeft een gegarandeerde prijzen pot van $100k.

Helaas voor de liefhebbers van andere poker varianten dan Texas Holdem, komen er geen andere poker varianten aan bod tijdens de iPOPS. Alle toernooien worden gespeeld in de Texas Holdem variant en dan ook nog allemaal no limit. Je kunt je vanaf nu aanmelden voor één van de toernooien van je keuze op de site van Titan Poker. Maar, natuurlijk is het ook mogelijk om je te kwalificeren via één van de vele kwalificatietoernooien en satellites die nu lopen bij Titan Poker. Ga snel naar de site van Titan poker en bekijk alle mogelijkheden.

 

 

Tagged with: