Win een Playstation 4 bij Partypoker

November 8, 2013 Posted in Poker Toernooien by

Het zal de meeste mensen, vooral de mannen, niet ontgaan zijn dat er binnenkort een nieuwe Playstation zal worden gelanceerd. Datpartypoker-playstation-4-festival deze Playstation 4 spelcomputer populair is, blijkt wel uit het feit dat de computer nog niet te verkrijgen is en het aantal pre-orders nu al zo hoog is, dat Sony niet kan garanderen dat iedereen die een PS4 heeft besteld, deze ook op de release datum zal kunnen krijgen. Daarom is het misschien een idee om eens bij Partypoker te gaan kijken als je graag een PS4 wilt hebben, want daar worden de komende weken elke dag verschillende PS$ systemen weggegeven.

Elke dag lopen er verschillende toernooien waarmee je een PS4 kunt winnen. Er zijn zelfs freeroll toernooien waarbij je dus zonder eenbuy in te hoeven betalen kans kunt maken op een PS4. Zeker met de feestdagen op komst, is dit natuurlijk een mooie actie, want wat is er deze kerst nu een beter kerst cadeautje voor jezelf dan een nieuwe next gen spelcomputer?

De PS4 freerolls vinden elke dag plaats. Op maandag, woensdag, vrijdag en zondag beginnen deze freerolls om 13.00 uur en op dinsdag, donderdag en zaterdag beginnen de freerolls om 19.00 uur. Aangezien dit een gratis toernooi is, zal je waarschijnlijk door een redelijk groot veld heen moeten werken om de PS4 ook daadwerkelijk te winnen, want alleen de winnaar komt in aanmerking voor de spelcomputer.

Mocht je wat meer kans willen maken op de PS4 en tegelijkertijd ook nog een gedeelte van een mooie prijzenpot in je zak willen steken, dan zijn de $11 buy in toernooien misschien een betere optie voor je. Ook deze toernooien zijn elke dag te spelen en hebben naast een PS4 voor de winnaar, ook allemaal een gegarandeerde prijzenpot van $4.000 of $8.000. Op maandag, dinsdag, weonsdag, vrijdag en zondag beginnen om 14.30 uur de toernooien met een gegarandeerde prijzenpot van $8.000 en op donderdag en zaterdag beginnen om 21.00 uur de toernooien met een gegarandeerde prijzenpot van $8.000.

Er is nog een derde manier waarop je een PS4 in de wacht kunt slepen. Partypoker heeft namelijk ook een PS4 toegevoegd aan een aantal Sunday Major toernooien, die elke zondag worden gespeeld. Het gaat hier om de Sunday Majors $5.000 6 Max Speed Rebuy – Big Add-on met een buy in van $2, de $10,000 Super Bounty met een buy in van $54 en de $200K Guaranteed Sunday met een buy in van $215.

Voor zowel de $11 toernooien, als voor de zondagse toernooien is het overigens mogelijk om je via verschillende kwalificatietoernooien te kwalificeren en je zo dus de buy in te besparen. Voor een overzicht van de kwalificatiemogelijkheden en alle overige informatie over deze actie, verwijzen we je naar de site van Partypoker.

Tagged with: