Nog kansen voor de Equalizer promotie van PKR

November 12, 2013 Posted in Poker Tips by

Begin deze maand is bij PKR de Equalizer promotie weer van start gegaan. Mocht je dit nieuws niet mee gekregen hebben, wees danequalizer niet al te treurig, want deze promotie bestaat uit twee delen en het tweede gedeelte van de Equalizer promotie begint pas over 4 dagen, op 16 november. Je hebt dus nog tijd genoeg om je aan te melden voor deze promotie en je eventueel zelfs nog in te schrijven bij PKR, als je nog geen account hebt bij deze unieke online poker room. Want, aangezien er in totaal $20.000 wordt weggeven met deze promotie, is er dus een hoop extra geld te winnen.

De Equalizer promotie is opgedeeld in twee verschillende leaderboards en bij elk van deze twee leaderboards wordt er een bedrag van $10.000 verdeeld over de spelers die de top 250 hebben weten te bereiken aan het einde van de promotie periode. De speler die aan het einde van de promotie periode de eerste plaats op het leaderboard inneemt, krijgt een bedrag van $1.000 en de speler die de 250ste plaats van het leaderboard inneemt, krijgt een bedrag van $10. De overige spelers winnen extra bedragen die tussen de $1.000 en $10 liggen.

Om te klimmen op het leaderboard moeten spelers naruurlijk punten verdienen. Op het moment is het eerste gedeelte van de Equalizer promotie bezig en hierbij krijgen spelers punten voor het aantal ring game handen dat zij hebben gespeeld, ook krijgen zij punten voor elk Multi Table toernooi en elke Sit & Go die zij spelen. Hierbij krijgen spelers meer punten voor de toernooien, aangezien het veel makkelijker is om een groot aantal ring game handen te spelen dan om in dezelfde tijd toernooien te spelen.

Bij het tweede gedeelte van de Equalizer promotie, dat dus op 16 november zal beginnen en tot en met de 30ste zal duren,  krijgen spelers punten voor het leaderboard als zij PKR Points bij elkaar weten te spelen. Hoe meer PKR Points, hoe hoger je eindigt op de ranglijst. Ook hier krijg je weer meer punten voor het spelen van toernooien dan voor de ring games omdat je sneller punten vergaart tijdens ring games.

Voor elke 100 PKR Points die je verdient tijdens ring games, krijg je 1 punt voor het leaderboard. Voor elke 100 PKR Points tijdens Sit & Go’s krijg je 2 punten en bij de Multi Table Toernooien zelfs 4 punten. Voor meer informatie over deze promotie en de bedragen die te winnen zijn, kun je terecht op de site van PKR.

Tagged with: