Micro Millions beginnen morgen weer

November 13, 2013 Posted in Poker Toernooien by

Morgen is het weer zo ver, dan beginnen bij PokerStars weer de micro Millions. Het is inmiddels alweer de zesde editie van dezemicromillions unieke online poker serie, die voor het eerst werd gehouden in maart 2012. Wat de Micro Millions speciaal maakt, is het feit dat de buy in van de toernooien erg laag is, vandaar ook de naam. PokerStars is hiermee begonnen om ook spelers met een kleine bankroll de kans te gunnen om eens een groot toernooi te spelen en alsnog kans te maken op een leuk bedrag. PokerStars heeft ook deze editie weer een flink aantal toernooien op het programma staan.

Deze editie heeft PokerStars in totaal 5 miljoen dollar gereserveerd voor de gegarandeerde prijzen die er te winnen zijn bij de toernooien. Maar, net als voorgaande jaren, zal dit bedrag uiteindelijk wel weer hoger uit gaan vallen door het grote aantal inschrijvingen. Elke keer groeit het aantal inschrijvingen en ook deze keer is de verwachting dat er nog meer spelers deel zullen gaan nemen aan de verschillende toernooien van de Micro Millions.

Net als bij de voorgaande editie zijn er deze keer weer niet minder dan 100 verschillende toernooien te spelen. Het merendeel van de toernooien zullen worden gespeeld in het Texas Holdem format, zowel limit als no limit, maar de Micro Millions zouden de Micro Millions niet zijn, als niet ook andere poker spellen aan bod zouden komen. er zijn dus ook verschillende Omaha, Draw, HORSE en andere toernooien te vinden in de toernooilijst.

De laagste buy in van de Micro Millions bedraagt slecht $0,11 en er zijn verschillende toernooien, waaronder het eerste toernooi waarmee morgen zal worden afgetrapt, die te spelen zijn voor deze buy in. De hoogste buy in van de Micro Millions is natuurlijk voor het Main Event, dat op 24 november zal worden gespeeld en een buy in heeft van $22. Alle andere Micro Millions toernooien hebben een buy in die tussen deze twee bedragen schommelt, dus eigenlijk voor bijna iedereen wel betaalbaar moet zijn.

Dat er ondanks deze lage buy ins wel degelijk grote bedragen te winnen zijn, bleek vorig jaar wel weer, toen de winnaar van het Main Event iets meer dan $160.000 in de wacht sleepte. Ook wordt er een leaderboard bijgehouden, waarmee spelers leuke extra prijzen kunnen winnen, zoals bijvoorbeeld gratis deelname aan de Sunday Million toernooien voor een half jaar. Kijk op de site van PokerStars voor alle informatie.

Tagged with: