Kwalificeer nu voor WPT Praag

November 24, 2013 Posted in Poker Toernooien by

Halverwege volgende maand gaat in Praag weer een World poker Tour evenement van start en Partypoker biedt je weer dewpt-praag mogelijkheid om deel te nemen aan één van de leukste toernooien van de World poker Tour. Praag is elk jaar weer één van de populairste bestemmingen op de kalender van de WPT. Wat hier nu precies de reden van is, is moeilijk te zeggen. Het zal, zoals meestal met dit soort dingen, wel een combinatie zijn van verschillende factoren, waardoor Praag elk jaar weer tot de beste WPT toernooien van het seizoen wordt gerekend.

Natuurlijk zal de stad zelf een belangrijke rol spelen bij de populariteit van dit PT event. Praag is zonder enige twijfel één van de mooiste oude steden van Europa en trekt dan ook elk jaar miljoenen toeristen. er is dan ook erg veel te doen op cultureel gebied, maar ook het nachtleven in de Tsjechische hoofdstad is zeker de moeite waard en ook goed te betalen, ook als je geen poker prof bent die elke dag om honderden of duizenden dollars speelt.

Het WPT event van Praag zal dit jaar beginnen op 15 december en duren tot en met 21 december. nadeel is misschien dat het in deze periode erg koud kan worden, maar tegelijkertijd kom je wel midden in de kersttijd in Praag. Er wordt dan flink uitgepakt met lampjes, versieringen en  verschillende activiteiten. je moet alleen natuurlijk geen kerst hater zijn, anders is het misschien slimmer om er weg te blijven.

Het is op het moment dus mogelijk om je via Partypoker te kwalificeren voor het Main Event in Praag. Er zijn weer verschillende stappen waarin je kunt instappen op weg naar je PT Praag pakket. Elke zondag is er een speciale WPT Praag Setellite met een buy in van $325. Voor elke $6.100 die er in de prijzenpot zit, zal er een WPT Praag pakket te winnen zijn.

Natuurlijk is het ook mogelijk om je goedkoper te kwalificeren. Zo is er elke dag een WP Praag Freeroll, waarbij de top 25 spelers zich kwalificeren voor de sub qualifier en via daar weer terecht kunnen komen in de satellite op zondag. Voor het schema en de kwalificatiemogelijkheen verwijzen we je naar de site van Partypoker.

Elk pakket heeft een waarde van $6.100 en bevat het inschrijfgeld voor het Main Event, zak- en reisgeld en 6 overnachtingen, inclusief ontbijt, lunch en diner, in een luxe hotel in het centrum van Praag, Het mooiste is dat deze reservering voor twee personen is, dus kun je er een romantisch weekje van maken met je vriendin als je wilt.

Tagged with: