Maak kans op een sponsorcontract van PKR

November 27, 2013 Posted in Poker Tips by

De meeste grote online poker rooms, zoals PKR, hebben een eigen prof team dat die poker site vertegenwoordigd bij de internationaleRoad to Team Pro live toernooien. Een aantal jaar geleden waren het vooral de bekende poker spelers zoals Daniel Negreanu en Phil Ivey die onder contract stonden bij de online poker rooms, maar de afgelopen jaren is er heel wat veranderd in de poker wereld en steeds meer prof teams van poker sites halen hun talenten tegenwoordig uit de spelers die actief zijn op hun eigen site. Zo ook PKR, dat in de afgelopen jaren al verschillende PKR leden de kans heeft gegeven om zich op het professionele vlak te bewijzen en dat zeker niet zonder succes.

Eens in de zoveel tijd biedt PKR daarom haar spelers de kans om zich te bewijzen en een sponsor contract binnen te slepen. De komende maand is het weer zover. Dan zal bij PKR weer de Road to Team Pro promotie van start gaan, waarmee spelers een sponsorcontract van een half jaar kunnen verdienen. Tijdens dit half jaar zullen zij PKR vertegenwoordigen tijdens verschillende grote internationale live toernooien.

Voor welke toernooien je je inschrijft, is geheel aan jou. Je krijgt van PKR een budget van $5.000 dat je kunt besteden aan het inschrijfgeld van de toernooien van jouw keuze. Aan welke toernooien je deelneemt en hoeveel, is geheel aan jou. Daarnaast krijg je net als de andere leden van het pro team van PKR een eigen gedeelte op de site waarin je jouw ervaringen kunt delen.

Wie er uiteindelijk zal worden beloond met dit sponsor contract, wordt beslist op 29 december. Dan is een speciale Sit & Go finale waarbij er plaats is voor 10 personen. De winnaar van deze finale zal het sponsor contract winnen. Er wordt via een leaderboard beslist welke tien spelers mee mogen doen aan de finale.

De punten voor het leaderboard zijn de komende weken te verdienen door het spelen van speciale Road to Team Pro toernooien die elke dag te vinden zullen zijn in de toernooi lobby van PKR. De toernooien hebben een buy in van $12 en er is geen mogelijkheid tot rebuy. Bij elk toernooi waarvoor je je inschrijft zijn punten voor het leaderboard te verdienen en je krijgt altijd minimaal 15 punten voor het leaderboard. Maar, hoe hoger je eindigt, hoe meer punten je natuurlijk verdient, waarbij de winnaar 100 punten krijgt. Je beste 5 prestatie tellen uiteindelijk mee voor het leadeboard en bepalen dus welke tien spelers aan de Sit  Go finale mee mogen doen.

Tagged with: