December acties van PokerStars

December 3, 2013 Posted in Poker Tips by

Niet alleen in Nederland is december de feestmaand. Hoewel ze in de meeste andere landen geen Sinterklaas vieren, staat overal dedecember-festival-pokerstars decembermaand overal in Europa in het teken van kerst en natuurlijk wordt ook Oud en Nieuw overal flink gevierd. Om de decembermaand nog feestelijker te maken dan dat deze normaal al is, heeft PokerStars bijna de hele maand december elke dag wel een extra actie of toernooi lopen, waarmee natuurlijk weer veel mooie extra prijzen te winnen zullen zijn. Zo zijn er speciale Sunday Million toernooien en is er in december ook weer een Milestone hand actie, maar dit is zeker nog niet alles.

De feestmaand wordt meteen goed afgetrapt deze week met de Golden Sit & Go week. Tot en met 8 december wordt er in totaal niet minder dan $500.000 aan extra prijzen uitgedeeld aan de verschillende Sit & Go tafels. Deze actie is van toepassing op alle Sit & Go tafels met een real money buy in. Het is alleen van te voren niet bekend welke Sit & Go tafel binnen deze actie zal gaan vallen, maar het zullen er altijd meerdere per uur zijn.

De Sit & Go’s kunnen worden omgevormd tot bronzen, zilveren of gouden Sit & Go’s. Als diot het geval is, dan krijgen alle spelers aan tafel één, drie of vijf keer hun buy in terug, afhankelijk of het toernooi is geupgraded naar brons, zilver of goud. Daarnaast wordt ook de prijzenpot verdubbeld, verdrievoudigd of zelfs vervijfvoudigd.

Op 8 en 15 december is het ook nog eens Million Dollar Sunday. Op deze beide dagen wordt er natuurlijk weer een Sunday Millions toernooi gespeeld, maar deze keren zal de gegarandeerde prijzenpot op 5 miljoen dollar liggen. Naast de Sunday Million zal er ook nog eens een Sunday Warm-Up toernooi worden gespeeld, met een gegarandeerde prijzenpot van een miljoen dollar.

In de week van 9 tot en met 15 december is het December Mission week. Tijdens deze week kun je proberen om bepaalde missies te halen. Als je deze missies hebt behaald, krijg je toegang tot één van de Mission All-in Shootouts, waarmee prijzen tot wel $25.000 te winnen zijn. Tijdens de Shootouts zijn alle deelnemers constant all in en wordt de winnaar beloond met een mooi prijsbedrag. Deze missies zijn toegankelijk voor alle prijs levels.

De decembermaand wordt afgesloten met een Milestone Hand actie en acht speciale WCOOP toernooien. De Milestone Hand actie loopt van 16 tot en met 22 december en de WCOOP toernooien worden gespeeld op 20 tot en met 22 december. Kijk snel op de site van PokerStars voor alle informatie over deze acties.

Tagged with: