Volgend jaar nieuwe Unibet software

December 17, 2013 Posted in Buitenlands Poker Nieuws by

Een aantal jaar geleden is Unibet begonnen met het aanbieden van online poker. Voor die tijd had de site al een erg goede naam voornew unibet zichzelf opgebouwd met het aanbieden van online sport weddenschappen en was daarmee al één van de grootste aanbieders van Europa mee geworden. Ook de poker software van Unibet vond al snel gretig aftrek van de online poker community. Wat een belangrijke rol zal hebben gespeeld in de populariteit van de online poker software van Unibet, is het feit dat je geen software hoeft te downloaden en installeren als je bij Unibet speelt, maar dat je de software direct in je browser kunt spelen.

Het grote voordeel van het feit dat de software direct in de browser te spelen is, is dat je dus in kunt loggen op je account en online poker kunt gaan spelen op elke computer met een internet verbinding. Of je nu thuis bent, bij vrienden, op Schiphol of zelf op school of op je werk; als er een computer met internet verbinding is, dan kun je ten alle tijden pokeren bij Unibet.

Hoe populair de Unibet software ook is, hij begint nu toch wel wat te verouderen als je deze vergelijkt met andere online poker aanbieders. Alles werkt nog steeds optimaal, maar vooral het uiterlijk komt vaak toch wat verouderd over. Daarom heeft Unibet besloten om na dit jaar afscheid te gaan nemen van de oude vertrouwde software en met een volledig nieuwe software te komen van een nieuwe software ontwikkelaar.

De lancering van de nieuwe software zal begin volgend jaar plaats gaan vinden en tot die tijd zal de oude software natuurlijk gewoon beschikbaar blijven. Ook zal je account en de bedragen die daar eventueel op staan gewoon behouden blijven. Het enige nadeel aan de invoering van de nieuwe software is dat er tiojdelijk een stop komt op de bonussen die Unibet uitkeert. Vanaf 16 december zullen er geen bonussen meer worden aangeboden bij Unibet. Dit zal pas weer gaan gebeuren als de nieuwe software online is.

De nieuwe software van Unibet zal overigens ook weer gewoon in de browser te spelen zijn, dus wat dat betreft veranderd er weinig. Nu zal het echter ook mogelijk zijn om de sofware te downloaden en te installeren, wat hiervan precies de voordelen zijn, is op het moment nog niet helemaal duidelijk. Feit is wel dat het uiterlijk flink onderhanden is genomen en dat er 3D graphics aan te pas gaan komen. Wij houden je natuurlijk op de hoogte wanneer er meer duidelijk is over de precieze release datum van de software.

Tagged with: