Tom "Durrrr" Dwan weg bij Full Tilt Poker

December 19, 2013 Posted in Buitenlands Poker Nieuws by

De samenwerking tussen Tom “Durrrr” Dwan en Full Tilt Poker is na jaren van samenwerking ten einde gekomen. De manier waarop ditTom Dwan nieuws bekend werd gemaakt of eigenlijk meer het gebrek aan enige vorm van communicatie over de breuk tussen Full Tilt en Dwan is op zijn minst opmerkelijk te noemen. Dwan maakt al enkele jaren deel uit van het prof team van Full Tilt en is ook bij de online poker room gebleven na alle toestanden die volgden op Black Friday. Nu is er dus een einde gekomen aan de toch zeker ook succesvolle samenwerking tussen Dwan en Full Tilt.

Voordat Full Tilt na Black Friday in de problemen kwam, was Tom Dwan één van de leden van het succesvolle Team Full Tilt Poker. Na Black Friday bleef Dwan de geplaagde online poker aanbieder trouw en na de doorstart van Full Tilt onder de vlag van PokerStars keerde Dwan weer terug bij het nieuwe prof team van Full Tilt, dat onder de naam The Professionals tegenwoordig bekend staat. Nu Dwan weg is bij Full Tilt, bestaat The Professionals nog maar uit twee spelers: Gus Hanssen en Viktor “Isildur1” Blom.

Dwan speelde zich een jaar of vier in de picture bij Full Tilt doordat hij erg actief was op de high stakes cash game tafels. Daar speelde hij partijen tegen de toen nog onbekende Isildur1, zijn latere The Professionals collega, Patrik Antonius en natuurlijk ook Phil Ivey. Sommige van deze partijen zijn inmiddels haast legendarisch en ze stonden altijd garant voor een groot aantal meekijkende spelers.

Ook tijdens grote live toernooien liet Dwan van zich spreken en was hij een goed reclamebord voor Full Tilt. De afgelopen tijd was Dwanechter steeds minder betrokken bij de actieviteiten van Full Tilt en het was al een paar keer voorgekomen dat hij te laat was op komen dagen voor promotionele activiteiten van Full Tilt of zelfs helemaal niet kwam opdagen.

De liefde de tussen Dwan en Full Tilt leek te zijn bekoeld en Dwan was de laatste tijd vooral in Macau te vinden waar hij veel tijd spendeerde aan de high stakes cash game tafels daar. Afgelopen week was Dwan’s naam ineens van de Full Tilt website verdwenen, zonder dat hierover een verklaring naar buiten werd gebracht.

Pas nadat verschillende fans bij Full Tilt navraag hadden gedaan, kwam er een verklaring. In deze verklaring werd gesteld dat het contract van Dwan afliep en dat door beide partijen ervoor gekozen is dit contract niet meer te verlengen. Of Dwan op zoek is naar een nieuw contract of dat hij zich voor nu gaat storten op de live cash games is nog niet bekend.

Tagged with: