Big Fat toernooi sale bij PKR

December 31, 2013 Posted in Poker Toernooien by

De populaire Big Fat toernooi Sale promotie keert komend weekend weer terug bij PKR, maar voordat we hier aandacht aan zullen schenken,BigFatSale willen we alle bezoekers van onlinepoker.nl eerst een fijne oud en nieuw toewensen en natuurlijk veel geluk toewensen, zowel aan de poker tafel, als in het algemeen. Bij PKR begint het nieuwe jaar in elk geval meteen goed, want komend weekend zijn er flinke kortingen op de buy ins van verschillende toernooien. Zeker na de dure decembermaand komt deze promotie natuurlijk als geroepen, want bij de meeste mensen zullen Sinterklaas, kerst en oud en nieuw een flinke deuk in hun bankroll hebben veroorzaakt.

Elk jaar heeft PKR wel een paar keer een toernooi uitverkoop op het programma staan, alleen het afgelopen jaar kwam dit helaas niet al te veel voor, wellicht dat ze er daarom voor hebben gekozen om het eerste weekend van 2014 meteen te beginnen met een toernooi sale. Van 3 tot en met 5 januari loopt de sale, dus zorg dat je deze niet mist.

Het mooiste van de toernooi sale van PKR is dat deze niet alleen van toepassing is op de goedkope toernooien, maar dat er ook een aantal toernooien zijn met hogere buy ins, waar ook korting op gegeven wordt. Ook zullen de gegarandeerde prijzen potten gewoon in tact blijven en maak je dus voor de helft van het geld toch kans om het volle pond te winnen.

Van vrijdag tot en met zondag zijn er elke dag zes verschillende toernooien te spelen bij PKR, waarbij je telkens 50% korting krijgt op de buy in van het betreffende toernooi. De goedkoopste toernooien hebben normaal een buy in van $1,50, maar nu betaal je dus maar $0,75. De duurste toernooien die tijdens deze dagen met korting te spelen zijn, hebben normaal een buy in van $100 en komend weekend betaal je dus maar $50 buy in voor deze toernooien.

De overige toernooien hebben een buy in van $20 of $30 en nu kun je die dus spelen voor respectievelijk $10 en $15. Dit is dus ook je kans om eens zo’n toernooi te spelen dat normaal gesproken net te duur is voor je bankroll. Op de site van PKR vind je alle informatie over de sale, voor welke toernooien de korting geldt en om welke tijd de verschillende toernooien beginnen.

Tagged with: