PokerStars Caribbean Adventure is weer begonnen

January 6, 2014 Posted in Poker Toernooien by

De eerste dagen van 2014 hebben we gehad en hopelijk is iedereen een beetje bijgekomen van kerst en oud en nieuw. Zoals depca afgelopen jaren elk jaar het geval is geweest, begint ook dit jaar weer goed op het gebied van poker, want in het Atlantis Resort op de Bahama’s is het PokerStars Caribbean Adventure weer van start gegaan. Het is dit jaar alweer de elfde keer dat PokerStars het Caribbean Adventure organiseert en daarmee de internationale toernooi kalender aftrapt. Ze zijn er ook weer meteen vol in gegaan, want het eerste toernooi van het PCA is meteen een Super High Roller event met een totale buy in van $10.000 en onbeperkte re-entries, maar dit is natuurlijk niet het enige toernooi dat er gespeeld zal gaan worden.

Het PCA is gisteren al van start gegaan en volgende week maandag, op 13 januari, zullen de laatste events worden gespeeld. In totaal zullen er 39 toernooien gespeeld gaan worden in de komende week, waarvan ook enkele meerdaagse toernooien. Honderden spelers van over de hele wereld zijn naar het prachtige Atlantis Resort afgereisd, een flink deel daarvan heeft zich via één van de vele kwalificatie toernooien die de afgelopen te vinden waren bij PokerStars gekwalificeerd voor een plaats op één van de toernooien.’

Zoals gezegd begint het PCA met een High Roller events, maar er zijn gelukkig 0ok een aantal goedkopere events. Zo zijn er voor de spelers met een kleinere bankroll verschillende turbo toernooien met een totale buy in van $400 en er is zelfs een turbo toernooi met een buy in van slechts $100. Morgen zal he Main Event van strt gaan, dat deze keer een totale buy in heeft van $10.300.

Natuurlijk kun je alle actie weer volgen via de live streams van PokerStars die te zien zijn via PokerStars.tv. Als je houdt van andere vormen van poker dan alleen Texas Holdem is het ook zeker de moeite waard om de streams eens te bekijken, want er zijn een hoop toernooien in poker formats die je niet zo vaak tegen komt, zoals Triple Stud, open face Chinese en Razz bijvoorbeeld. kijk voor een volledig overzicht van de toernooien op de site van PokerStars.

Tagged with: