Kwalificeer nu voor eerste Unibet Open toernooi

January 30, 2014 Posted in Poker Toernooien by

Over 41 dagen begint in Kopenhagen het eerste Unibet Open live toernooi van dit jaar en het is de komende weken weer mogelijk omunibet open je te kwalificeren voor het Main Event. Het laatste Unibet Live toernooi van vorig jaar, in Riga, de hoofdstad van Letland, werd gewonnen door de Nederlandse high stakes prof Rens Feenstra. Het zou natuurlijk mooi zijn als ook het eerste toernooi van dit seizoen gewonnen zou worden door een Nederlander. De Nederlandse spelers doen de laatste tijd toch al goede zaken tijdens de grote internationale toernooien, dus wie weet weet ben jij de volgende Unibet Open Live winnaar.

Het toernooi in Kopenhagen zal plaats gaan vinden van 13 tot en met 16 maart, wat betekend dat je dus nog meer dan voldoende tijd hebt om je te kunnen kwalificeren voor dit toernooi. Met het toernooi in de Deense hoofdstad gaat alweer het zevende seizoen van de steeds populairder wordende Unibet Open poker serie.

Het zal dit jaar de tweede keer worden dat er een Unibet Open event zal worden gespeeld. Vorig jaar was het de eerste keer dat er in Kopenhagen een toernooi onder de vlag van Unibet werd gespeeld. Het Main Event in Kopenhagen was vorig jaar volledig uitverkocht en trok lang niet alleen spelers uit Denemarken aan.

Vanwege het grote succes vorig jaar, is er besloten om dit jaar het maximaal aantal deelnemers voor het Main Event te verhogen naar 400 spelers. Hierdoor zijn er ook meer plaatsen te winnen via de kwalificatie toernooien van Unibet. Ook is de structuur van het toernooi veranderd. Spelers krijgen nu 30.ooo chips voor hun buy in en de buy in zelf bedraagt €1.000 + €100.

Dit jaar zal het volledige toernooi via de live stream van de website van de Unibet Open te volgen zijn. De finale tafel zal volledig worden uitgezonden en zal net als bij de uitzendingen van de World Series of Poker met een vertraging van enkele minuten worden uitgezonden, zodat ook de hole cards getoond kunnen worden aan de kijkers. Daarnaast zullen er ook verschillende Side Events te spelen zijn in Kopenhagen en hierbij zullen ook andere poker formats dan No Limit holdem te spelen zijn.

De kwalificatie toernooien voor het Main Event zijn nu al te vinden in de toernooi lijst van Unibet. er zijn weer verschillende mogelijkheden om aan een ticket voor het Main event te komen. Op de site van Unibet vind je alle mogelijkheden om je te kwalificeren en op de unibet open website wind je alle overige informatie over het toernooi zelf.

 

Tagged with: