Partypoker Poker Champions Cup

February 4, 2014 Posted in Poker Toernooien by

Eens in de zoveel maanden organiseert Partypoker een speciaal toernooi waar leden zich voor kunnen kwalificeren, in veel gevallenpoker-champions-cup gaat het dan ook nog eens om een combinatie tussen poker en voetbal. Begin mei organiseert Partypoker de Poker Champions Cup en ook dit speciale toernooi legt weer een link tussen voetbal en poker.  Spelers die zich hebben weten te kwalificeren maken kans op mooie prijzen en krijgen de kans om op een zeer speciale locatie het toernooi te spelen. Dit speciale evenement zal namelijk gespeeld gaan worden in het stadion van Juventus in Turijn en dat moet voor elke voetbal liefhebber goed in de oren klinken.

De Poker Champions Cup is een eenmalig event en spelers die interesse hebben om deel te nemen kunnen alleen via de speciale kwalificatie toernooien van Partypoker kans maken op een plaats voor dit speciale toernooi. Er zijn dagelijks toernooien ze vinden waarbij je met een buy in van nog geen halve euro kans kunt maken op één van de Poker Champions Cup pakketten, maar er zijn natuurlijk ook nog andere kwalificatie mogelijkheden, met een hogere buy in. Voor een volledig overzicht van alle opties kun je altijd terecht op de site van Partypoker.

Natuurlijk is het feit dat de Poker Champions Cup plaats gaat vinden in het stadion van Juventus niet de enige link die dit toernooi met voetbal heeft. Spelers die zich hebben weten te kwalificeren winnen allemaal een pakket dat naast de toegang tot het toernooi, verblijf en reiskosten, ook twee kaartjes voor een wedstrijd van Juventus bevat en een shirt van Juventus. ook krijgen alle deelnemers een rondleiding door het stadion en de mogelijkheid om de spelers van Juventus persoonlijk te ontmoeten.

Hoe leuk dit natuurlijk allemaal is, uiteindelijk blift Partypoker een online poker room en draait alles uiteindelijk natuurlijk om het poker. De deelnemers zullen worden opgedeeld in groepen van vijf spelers die allemaal voor één van de volgende teams zullen spelen: Manchester United, Real Madrid, Juventus, Olympique de Marseille of RSC Anderlecht. Spelers spelen dus niet alleen voor eigen eer en glorie, maar ook voor die van het team.

Spelers winnen punten tijdens sit & go toernooien en de winnaar van elk los toernooi gaat door naar de finale tafel. Het team dat uiteindelijk als winnaar uit de bus komt, wint een shirt van het team dat zij vertegenwoordigen en ook krijgen zij een VIP bezoek aan de club van hun keuze, met daarbij een thuiswedstrijd, meet and greet met de spelers en nog heel veel meer. Ook zijn er nog individuele prijzen te bemachtigen. Kijk op de site van Partypoker voor alle info.

Tagged with: