Vandaag start de bèta van de nieuwe Unibet software

February 19, 2014 Posted in Buitenlands Poker Nieuws by

Het is al een tijdje bekend dat Unibet de samenwerking met het Microgaming netwerk stop zet en onder eigen vlag door zal gaan. Deunibet-new-software afsplitsing van het Microgaming netwerk gaat gepaard met de introductie van een volledig nieuwe software. Dit alles zou dit jaar moeten gaan gebeuren en de verwachting was dat we ergens in maart of april voor het eerst kennis konden maken met de nieuwe software. Unibet verbaasde vriend en vijand dan ook door begin deze week aan te kondigen dat vandaag de bèta test van de nieuwe software zou gaan beginnen en dat een beperkt aantal spelers vandaag dus voor het eerst kennis kan maken met de volledig nieuwe Unibet software.

Natuurlijk is de software nog niet helamaal af en kun je in deze test versie nog niet gebruik maken van alle opties die straks in de volledig versie wel beschikbaar zullen zijn. Op het moment is het voor spelers bijvoorbeeld alleen mogelijk op op tafels met stakes van $2/$4 te spelen, maar als de volledige software straks online is, zijn er natuurlijk ook goedkopere tafels te vinden. de $2/$4 tafels die nu beschikbaar zijn, zullen waarschijnlijk de hoogste stakes zijn die te vinden zullen zijn bij het nieuwe Unibet.

Hoewel nog lang niet alle opties van de nieuwe software te benutten zijn in de bèta versie, kunnen spelers toch al een goeie indruk krijgen van de nieuwe sotware en dan met name het nieuwe uiterlijk. Er wordt afscheid genomen van het overbekende trakke groene thema en er is gekozen voor een wat meer cartoonesk uiterlijk, waarmee duidelijk een breuk wordt gemaakt met het verleden van Unibet.

Met de introductie van de nieuwe software wil Unibet zich meer gaan richten op de casual online poker speler en veel minder op de echte grinders. Vandaar ook dat de $2/$4 tafels de duurste tafels zullen zijn bij het nieuwe Unibet. In plaats van tafels met hoge stakes, heeft Unibet andere manieren in petto om de spanning in het spel te houden. Zo zullen er verschillende missies zijn die je kunt halen en ook zullen er achievements worden toegevoegd, zoals je die wellicht kent van de Xbox 360 en de Playstation 3 .

Wanneer de volledige software overigens online zal gaan, is op dit moment nog helemaal niet te zeggen. Dit is voor een deel natuurlijk afhankelijk van hoe probleemloos de bèta test gaat verlopen. Maar, aangezien de bèta versie een stuk eerder beschikbaar is gekomen dan in eerste instantie werd verwacht, is de kan redelijk groot dat we misschien in het eerste half jaar van dit jaar al kunnen gaan spelen op de nieuwe Unibet software. Natuurlijk houden wij je hier verder op de hoogte.

Tagged with: