Unibet introduceert missions

April 2, 2014 Posted in Buitenlands Poker Nieuws by

Vorige maand is de nieuwe software van Unibet online gegaan. Eind vorig jaar was al aangekondigd dat Unibet op eigen voet door zounew_unibet_poker_software gaan en daarom met een volledig nieuwe software zou komen. Eén van de aangekondigde nieuwe features van de nieuwe software waren de missions. Bij de lancering van de nieuwe software waren deze missions echter nog niet beschikbaar. Gisteren werd de eerste software update voor de nieuwe Unibet software gelanceerd en nee dit was geen 1 april grap. Met de update werden verschillende kleine bugs aangepast en werden er wat nieuwe features toegevoegd, waaronder ook de missions.

Net zoals bij het oude Unibet, kun je ook nu weer punten bij elkaar spelen waar je uiteindelijk weer leuke bonussen voor kunt krijgen. Bij Unibet, net als bij de meeste andere online poker rooms waar je punten kunt sparen voor rakeback, werden de punten tot nu toe verdiend door een bepaalde rake bij elkaar te spelen, maar dat is nu veranderd met de missions.

De nieuwe missions zijn alleen actief aan de cash game tafels van Unibet, dus bij de toernooien en sit & go’s is nog steeds het oude systeem van toepassing. Zoals de naam misschien al doet vermoeden, zullen spelers verschillende missies moeten doen om punten te verdienen. De missies zijn verdeeld in verschillende steps en elke keer als je de missies van een bepaalde step hebt gehaald, krijg je een bepaald aantal punten en ga je door naar de volgende step.

Onderling zijn de missies ook opgedeeld in minor en major missies. Minor missies zijn missies die zich voor de flop afspelen. Een minor mission zou bijvoorbeeld kunnen zijn: raise en win een pot voor de flop en doe dit tien keer. Major missions zijn missies die zich na de flop afspelen. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan: flop een bepaald aantal keren een set.

Met de toevoeging van de missions hopen ze bij Unibet vooral de wat meer casual poker speler van dienst te kunnen zijn. De verschillende missies maken het in elk geval wel een stukje spannender om aan de tafel te zitten, aangezien je ook nog weleens een missie kunt halen zonder dat je echt actief bent in een pot.

De toevoeging van de missies is overigens niet de enige vernieuwing die met de software update meegekomen is. Zo is het vanaf nu ook weer mogelijk om als toeschouwer plaats te nemen aan een tafel. Ook is er een nieuwe tafel achtergrond toegevoegd. Maar, de fijnste nieuwe optie, naast de missions natuurlijk, is toch wel dat je nu je hand geschiedenis op kunt roepen terwijl je aan tafel zit. kijk op de site van Unibet voor alle informatie.

Tagged with: