Sofia Lovgren verlaat Team PKR

April 10, 2014 Posted in Buitenlands Poker Nieuws by

Twee weken geleden konden we nog melden dat PKR een nieuwe vrouwelijke poker speler had toegevoegd aan hun prof team. VoorSofia_Lovgren zeer korte tijd kwamen er daardoor twee vrouwen uit voor Team PKR, want Sofia Lovgren, de andere vrouw van Team PKR, heeft onlangs bekend gemaakt dat zij Team PKR zal gaan verlaten. hoewel ze dit bij PKR waarschijnlijk al wat langer wisten, was het toch onverwacht nieuws voor de fans van Sofia. Wat zij gaat doen, nu zij weg is bij PKR is nog niet bekend, maar de kans is natuurlijk groot dat zij op korte termijn zal gaan tekenen voor het prof team van één van de andere online poker rooms. PokerStars is een naam die de afgelopen dagen veel in verband wordt gebracht met lovgren.

De pas 24-jarige Lovgren kreeg 4 jaar geleden een contract aangeboden bij Team PKR. Lovgren had zichzelf in de kijker gespeeld door haar goede spel aan de smaal en medium stakes cash game tafels van PKR. Het feit dat zij naast een goede poker speler, ook een aantrekkelijke jonge dame zal vast hebben meegespeeld in het besluit om haar een contract aan te bieden. Ook zal haar Zweedse afkomst mee hebben gespeeld, aangezien PKR in die tijd bezig was zichzelf populairder te maken op de Zweedse markt.

Tijdens de afgelopen vier jaar heeft Sofia bewezen dat het een goede besluit is geweest van PKR om haar een contract aan te bieden. Ze zat samen in het team met onder anderen Vladimir Geskenbein en Andrew Teng, die zichzelf beiden al bewezen hadden aan de poker tafels. In korte tijd liet Lovgren zien dat zij haar mannetje kon staan en het duurde niet lang voordat zij zich ontwikkelde tot de meest succesvolle speler van Team PKR.

Inmiddels heeft Lovgren zichzelf ontwikkeld tot een gevreesd high stakes speler en ook is zij bij bijna elke editie van de European Poker Tour aan tafel te vinden. Tot zover was haar beste resultaat tijdens een EPT toernooi de 16de plek tijdens het High Roller toernooi van het EPT van Londen. Daarnaast schrijft zij ook colmuns voor verschillende poker bladen.

Zoals gezegd is het op dit moment nog niet duidelijk naar welk poker prof team zij over zal gaan stappen en ook is niet helemaal duidelijk waarom zij gaat vertrekken bij Team PKR. Dit zal er voor een deel mee te maken hebben dat zij te succesvol aan het worden is voor team PKR en toe is aan een contract dat haar meer doorgroeimogelijkheden biedt.

 

Tagged with: