Nieuwe Unibet iPad app is uit

April 16, 2014 Posted in Binnenlands Poker Nieuws by

Af en toe lijkt het alsof release datums er alleen maar zijn om overschreden te worden, maar Unibet laat nu al twee keer zien dat hetunibet ipad app ook anders kan. De nieuwe Unibet software werd bijna een maand eerder gelanceerd dan dat in eerste instantie was aangekondigd en nu is ook de eerste app die hoort bij de nieuwe software al verkrijgbaar en ook deze keer is dit voor de officiƫle release datum gebeurd. De nieuwe app is overigens op het moment alleen nog maar te donwloaden en te gebruiken met een iPad. Mensen met een iPhone of Android apparaat zullen nog even moeten wachten voordat de app ook op hun apparaten beschikbaar komt.

Eind vorig jaar maakte Unibet bekend dat zij niet langer door zouden gaan onder de vlag van het Microgaming Poker Netwerk en dat zij op eigen voet door zouden gaan. Daar hoort natuurlijk ook een volledig nieuwe software bij. De verwachting was dat deze pas eind maart, begin april beschikbaar zou komen, maar Unibet verraste vriend en vijand door de nieuwe software al eind februari online te zetten.

Voor de oude Unibet software waren er apps beschikbaar voor alle platforms, zoals bij alle grote online poker aanbieders. Maar, die oude apps draaiden natuurlijk op de oude Unibet software en werken nu dus niet meer. De nieuwe software ontwikkelaar waar Unibet mee in zee is gegaan, het uit Estland afkomstige Relax Media, werkt er op het moment hard aan om de app ook voor de overige mobiele apparaten snel beschikbaar te maken.

De nieuwe app werkt tot zover dus alleen maar op de iPad en is al te downloaden in de appstore van Apple. Alle belangrijke nieuwe opties die in de nieuwe software van Unibet zijn gepresenteerd, zijn natuurlijk ook beschikbaar in app. Natuurlijk is de app weergegeven in de nieuwe stijl van Unibet en zijn ook de nieuwe 3D omgevingen van de partij.

Het achievement en mission systeem werkt ook op de app. Er zijn op het moment een veertigtal missies toegevoegd aan de app en natuurlijk zullen er in de toekomst nog aanvullingen komen. Ook de Fast poker optie van Unibet is overigens te benaderen via de app en natuurlijk kun je gewoon met je eigen account inloggen en elke dag drie keer van username wisselen, zodat spelers niet precies weten wie je bent. Kijk snel in de appstore en download die app.

Tagged with: