Naar Old Trafford met Partypoker

April 22, 2014 Posted in Buitenlands Poker Nieuws by

Alle fans van Manchester United moeten nu even opletten, want de komende dagen is er een speciale missie actief bij Partypoker.Man United Mission Door deze missie succesvol af te ronden, kwalificeren spelers zich voor een speciale freeroll waar weer plaatsen te winnen zijn voor een Old Trafford VIP pakket. Voor de duidelijkheid, Old Trafford is één van de bekendste en meest tot de verbeelding sprekende voetbalstadions ter wereld en is het thuishonk van Manchester United, één van de meest succesvolle voetbalclubs ooit. Mocht je dit allemaal niet weten, dan is de Old Trafford missie misschien niet zozeer iets voor jou. Maar als je bloed wel harder gaat stromen bij het horen van Manchester United en Old Trafford, let dan goed op.

Partypoker heeft wel vaker acties en promoties waarbij ze hun liefde voor poker en voetbal met elkaar verenigen, maar in de meeste gevallen draait het uiteindelijk toch om poker. Zo konden spelers vorig jaar plaatsen winnen voor een poker toernooi dat in Old Trafford werd gehouden. Deze keer staat de actie echter geheel in het teken van voetbal en zal er tijdens het VIP weekend geen officioeel toernooi worden gespeeld, alhoewel de kans natuurlijk groot is dat de deelnemers onderling wel degelijk een kaartje zullen leggen.

Het VIP weekend zal plaatsvinden van 15 tot en met 17 mei. De gelukkige winnaars zullen overnachten in een luxe hotel in Manchester, dat natuurlijk dicht bij het stadion ligt. tijdens het weekend krijgen de deelnemers een rondleiding door het stadion, waarbij zij ook lop plaatsen mogen komen die normaalgesproken bij een rondleiding afgesloten blijven. Natuurlijk zullen er ook feestjes en recepties georganiseerd worden.

Het weekend staat echter in het teken van voetbal. Op zaterdag zullen de gelukkige winnaars een wedstrijd gaan spelen op het veld van old Trafford, waarbij zij natuurlijk ook gebruik mogen maken van de kleedkamers van Manchester United. Voor aanvang an tijdens de wedstrijd zullen de twee teams gecoacht gaan worden door enkele bekende spelers van Manchester United en na afloop van de wedstrijd krijgen de deelnemers de kans om kennis te maken met en vragen te stellen aan hun voetbal helden.

Om in aanmerking te kunnen komen voor het Old Trafford VIP pakket, moet je je inschrijven voor de Old Trafford missie. Mocht je al een missie hebben lopen, zorg er dan voor dat je deze even pauzeert voordat je aan deze missie gaat beginnen. de missie bestaat uit vier onderdelen, die allemaal gehaald moeten worden. Op de site van partypoker vind je alle informatie over deze vier objectives.

Tagged with: