Invite a Friend bonussen bij Unibet Poker

June 7, 2014 Posted in Poker Tips by

Poker is natuurlijk hoe dan ook een mooi spel om te spelen of het nu tegen vreemden is of tegen bekenden, maar het is Refer a Friendaltijd net iets leuker om met je vrienden aan tafel te zitten en te kijken wie van jullie het beste is. Bij Unibet krijg je al enkele jaren een extra bonus als je één of meerdere vrienden naar hun poker site verwijst. Op het moment is de bonus die jij en je vrienden met deze Refer a Friend actie kunnen verdienen nog interessanter geworden. Dus mocht je je vrienden nog niet hebben uitgenodigd om bij Unibet te gaan spelen, dan is dit misschien het juiste moment om toch eens gebruik te gaan maken van deze actie.

Hoe gaat het in zijn werk?

Het mooie van de Refer a Friend actie is dat niet alleen jij er op vooruit gaat als je vrienden aanmeldt bij Unibet, maar zij zelf ook een extraatje kunnen verwachten op het moment dat zij ingaan op het aanbod van Unibet en dit extraatje komt nog bovenop de welkomstbonus die zij als nieuwe speler toch al kunnen claimen. Dus ook als je zelf nog geen Unibet account hebt, maar een vriend van je wel, is het een goed idee om van deze actie gebruik te maken en je dus in te schrijven via je vriend.

Meedoen aan deze actie is erg makkelijk. Je logt gewoon in op je Unibet account en zet vervolgens de Unibet Invite a Friend optie aan. Dit is eigenlijk het enige dat je zelf hoeft te doen. Unibet zal er vervolgens zelf voor zorgen dat je vrienden een e-mail krijgen met daarin een uitnodigen om zich via jouw account in te schrijven bij Unibet en zo dus ook die extra bonus te claimen.

Wat verdienen jij en je vrienden nu eigenlijk?

Voor elke vriend die zich via jou aanmeldt bij Unibet, ontvang je 50 euro en je kunt een maximum van 30 vrienden aanmelden via je account. Dit betekent dus dat je in principe 1.500 euro kunt verdienen met deze actie, zonder er zelf al te veel moeite voor te doen. Zoals we al zeiden, krijgen ook je vrienden iets extra’s. Zij krijgen tot 50 euro extra bonus bij hun eerste storting, dus dat is ook mooi meegenomen.

Op het moment zijn er ook nog wat extra prijzen te winnen met deze actie. Voor elke vriend die je aanmeldt krijg je een lot voor een speciale loterij. Tijdens deze loterij kun je voetbalshirts winnen van alle landen die dit jaar mee doen aan het Wereld Kampioenschap voetbal in Brazilië. Ook is er een iPad Air te winnen, dus is dit misschien wel het moment om aan de Refer a Friend actie deel te nemen. Kijk op die site van Unibet voor alle informatie.

Tagged with: