Ex Jonathan Duhamel wil gevangenis niet uit

June 23, 2014 Posted in Buitenlands Poker Nieuws by

De ex vriendin van Jonathan Duhamel wordt binnenkort vervroegd vrijgelaten uit de gevangenis, waar zij een straf van drie en eenduhamel & ex half jaar uit zit voor de overval op Duhamel, waar zij achter bleek te zitten. Nu zullen de meeste mensen die in de gevangenis zitten maar wat blij zij als ze eindelijk weer vrij komen, zeker als ze er al meer dan een jaar zitten. Maar de Canadese Bianca Rojas-Latraverse is wat dat betreft dus een uitzondering. De vrouw heeft meerdere keren verzocht om haar volledige straf uit te mogen zitten, maar ondanks deze verzoeken, zal zij binnenkort toch vrij worden gelaten, omdat zij twee derde van haar straf heeft uitgezeten en je in canada in dat geval weef op vrije voeten komt.

Overval op Duhamel

Eind 2011 werd Jonathan Duhamel in zijn eigen huis overvallen door twee gemaskerde mannen. Tijdens de overval liep Duhamel een paar rake klappen op en werden er een flinke som geld en een duur horloge dat hij ooit voor het winnen van een toernooi had gekregen meegenomen door de overvallers. Wat Duhamel echter het meest dwars zat, was dat ook de Bracelet die hij het jaar daarvoor had gewonnen door het Main Eevent van de World Series of Poker op zijn naam te zetten, was gestolen.

Ex vriendin zit achter overval

Een paar weken na de overval werden de daders aangehouden en al snel bleek er nog een derde persoon  in het spel te zijn. Hoewel de overval werd uitgevoerd door twee Canadese mannen, bleek het brein achter de overval de ex vriendin van Duhamel te zijn. Zij werd dan ook aangehouden en nadat zij bekende, volgde er een rechtszaak. Tijdens deze zaak werden zij en haar handlangers schuldig bevonden en werd de ex van Duhamel veroordeeld tot drie en een half jaar cel.

Nu zit het grootste gedeelte van haar straf er dus op en wordt zij vrijgelaten, tegen haar wil. Op zich klinkt het natuurlijk bizar dat een gevangene de gevangenis niet wil verlaten en dat heeft deze keer niets te maken met het feit dat zij zo gewend is aan het leven achter de tralies. Zij wil de volledige straf uitzitten als boetedoening naar Duhamel toe. Of dit toch wel enigszins nobele streven ook voor een meer positieve houding van Duhamel richting zijn ex gaat zorgen, valt te betwijfelen. Al blijft het natuurlijk een mooi gebaar.

Tagged with: