Early Bird en WK actie bij PKR Poker

June 25, 2014 Posted in Poker Toernooien by

Hoewel ze bij PKR regelmatig nieuwe acties en promoties hebben, is het bij de populairste 3D poker aanbieder op het internet nouPKR-World-Cup ook weer niet erg vaak zo dat er een groot aantal verschillende acties zijn die elkaar overlappen. Maar blijkbaar is ook bij PKR het WK virus toegeslagen, want op het moment lopen er een flink aantal verschillende acties en promoties door elkaar bij PKR. Dat is natuurlijk goed nieuws voor alle spelers die een account hebben bij PKR of die van plan zijn om op korte termijn een eigen account te gaan openen bij PKR. Overigens staan lang niet alle acties van PKR in het teken van het WK voetbal in Brazilië.

Early Bird actie

Laten we midden in al het WK geweld beginnen met de actie die niet gerelateerd is aan het Wereld Kampioenschap voetbal dat op het moment aan de gang is in Brazilië. De Early Bird actie heeft, gelukkig voor voetbal haters, helemaal niets van doen met het WK, maar alles met poker en dan toernooi poker in het bijzonder. Met de early Bird actie kun je het leed verzachten dat hoort bij het behalen van de bubbel tijdens een multi table toernooi.

Als je nu in de lijst van multi table toernooien in de toernooi lobby van PKR kijkt, zal je zien dat er bij een flink aantal toernooien de letters EB in de naam staan. De letters EB staan voor, je hebt het waarschijnlijk al geraden, Early Bird. Dit geeft aan dat je bij deze toernooien gebruik kunt maken van de Early Bird actie. Maar wat houdt deze actie nu precies in?

Als je je minimaal 15 minuten voor aanvang van het betreffende Early Bird toernooi inschrijft voor dit toernooi, dan activeer je de Early Bird bonus. Mocht je vervolgens op één van de drie laatste plaatsen voor het geld het toernooi uit vliegen, dan krijg je gewoon je buy in terug van PKR. Dus als tijdens een toernooi bijvoorbeeld de top 10 spelers uitbetaald krijgen en je eindigt op plaats 11, 12 of 13, dan krijg je je buy in gewoon terug en zou je het dus nog een keer kunnen gaan proberen.

WK acties

Natuurlijk zijn er deze maand en begin volgende maand ook nog een aantal acties in het kader van het Wereld Kampioenschap voetbal te vinden bij PKR. Zo is er vandaag en morgen nog een happy hour tussen 18.00 uur en 19.00 uur. Tijdens dit uur krijg je bij alle cash games die je speelt het dubbele aantal PKT punten. Ook zijn er speciale WK reload en deposit bonussen, dus zowel nieuwe als vertrouwde spelers van PKR kunnen een mooie bonus claimen tijdens het WK. Kijk voor alle WK acties en de informatie over deze acties op de site van PKR.

Tagged with: