Kerst toernooi bij Betsafe

December 9, 2014 Posted in Poker Toernooien by

Nu de eerste sneeuw en hagel gevallen is in Nederland, is de winter echt begonnen. Gelukkig kent elke winter weer een lichtpuntje en dat zijn betsafenatuurlijk de feestdagen. Sinterklaas is inmiddels achter de rug en over een paar weken is het alweer kerst en een week daarna oud en nieuw. De hele maand december staat in de meeste huishoudens in Nederland dan ook in het teken van festiviteiten rond Sinterklaas, kerst en oud en nieuw. Niet alleen Nederland is de komende dagen in de ban van kerst, over de hele wereld is de kerstperiode een periode van feesten en cadeautjes. Natuurlijk spelen ook de online poker rooms hier op in. Ook Betsafe kon natuurlijk niet achteblijven en heeft daarom een leuke kerst actie op het programma staan de komende dagen.

$15.000 aan prijzengeld

Een paar dagen voor kerst, op 21 december om precies te zijn, organiseert Betsafe een speciaal kerst toernooi, waarbij je kans maakt om een gedeelte van het gegarandeerde bedrag van $15.000 te winnen. Voor dit toernooi kan je je niet inkopen. je zal je moeten kwalificeren via één van de speciale kerst kwalificatie toernooien. Het mooie is dat het voor bijna iedereen wel mogelijk is om zich te kwalificeren voor het kerst toernooi, want er wordt rekening gehouden met je niveau als speler. Of beter gezegd, daar kun je zelf rekening mee houden.

Door tot en met 17 december te pokeren en Loyalty Points te verdienen, kun je je plaatsen voor één van de kwalificatie toernooien. Je bepaalt daarbij zelf voor welk kwalificatie toernooi je je wilt plaatsen. Als je een keuze hebt gemaakt en het benodigde aantal Loyalty Points hebt verdient, is het tijd om het kwalificatie toernooi te spelen. Het is daarbij natuurlijk de bedoeling om zo hoog mogelijk te eindigen, net als bij elk toernooi.

Uiteindelijk zullen de veertig beste spelers van elk kwalificatie toernooi een ticket krijgen voor het kerst toernooi van 21 december. Tijdens dit toernooi maak je dus kans om jouw gedeelte van die $15.000 te winnen. Mocht je overigens nog geen account hebben bij Betsafe, kijk dan ook even voor de aantrekkelijke welkomstbonus die zij op het moment hebben voor nieuwe spelers. daarmee maak je meteen een goede start.

 

Tagged with: